dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Начало Специални предложения Всичко за зайче и морско свинче Клетка за заек и морско свинче Всичко за чинчилата Всичко за порчето Всичко за хамстери и мишки Хигиенни средства, шампоани Аксесоари за козина и нокти Оборудване на клеткаПоилки Купичка за храна Постелки за клетки Ароматизатори за клетка Играчки за гризачи Сено за гризачи Храни, добавки и лакомства Храни за зайче Храни за чинчила Храни за порче Храни за хамстери, джербили Деликатеси и добавки Витамини и добавки Къщички Тоалетни Нагръдник и повод Транспортни средства Зорбинг топка Кошара за играШампоан за зайчета и морски свинчета Beaphar, 250мл

Beaphar Guinea Pig and Rabbit Shampoo е нежен шампоан със свеж мирис на лайка. Идеален за подготовка за изложби и за запазване на всички домашни любимци чисти и със свежа миризма. Добавено е Алое вера за оптимално здраве на кожата. Подходящ за зайчета, морски свинчета и всякакви други домашни любимци.

Този шампоан е достатъчно мек, за да се използва постоянно през летните месеци без да нарушава състоянието на кожата и без да премахва натуралното омазнявне. Козината е жизнена и сияе красиво. Идеален за подготовка преди изложби. 

 

Производител Beaphar - Холандия

Шампоан за порчета и плъхчета Beaphar, 250мл

Beaphar Ferret & Rat е нежен шампоан за порчета и плъхчета със свеж мирис на бор, специално разработен да измие замърсяването и силната миризма на плъхчето и домашното порче.

Този шампоан е достатъчно мек, за да се използва постоянно през летните месеци без да нарушава състоянието на кожата и без да премахва натуралното омазнявне. Козината е жизнена и сияе красиво. Идеален за подготовка преди изложби. 

 

Производител Beaphar - Холандия

Сух шампоан TRIXIE - Германия

Предназначен за кучета, котки, зайчета, гризачи и други малки животни.
За домашни любимци, които се боят от водата или не могат да бъдат къпани поради болест. Идеално средство за поддържане на хигиената по време на пътуване. Дезодорира и нежно почиства козината. Подходящ и за млади животни, на възраст над 12 месеца

Производител Trixie - Germany

  • for dogs, cats and other small animals
  • for pets scared of water or pets that cannot be bathed due to sickness
  • optimal for using on journeys
  • deodorises and gently cleans the coat
  • cares for the skin
  • also for young animals from 12 weeks onwards

Oropharma Deodo Pine Scent е ароматизатор за клетката на Вашия домашен любимец с аромат на борова гора. Удължава продължителността на използване на субстрата на клетката и неутрализира неприятните миризми. Позволява ви да поддържате приятна хигиенна среда в клетката на домашните любимци.

Насоки за използване:

Разпръснете равномерно гранули Oropharma Deodo на дъното на клетката, преди да сложите талаш, кори от дърво (или друг субстрат).


Oropharma Deodo Apple Scent е ароматизатор за клетката на Вашия домашен любимец с аромат на ябълка. Удължава продължителността на използване на субстрата на клетката и неутрализира неприятните миризми. Позволява ви да поддържате приятна хигиенна среда в клетката на домашните любимци.

Насоки за използване:

Разпръснете равномерно гранули Oropharma Deodo на дъното на клетката, преди да сложите талаш, кори от дърво (или друг субстрат).


Oropharma Furry Foam Shampoo е шампоан за сухо почистване на малки животни - изцяло натурален състав, абсолютно безвреден за малките любимци.

Подходяща за порче, чинчила, зайче, морско свинче, хамстери и др гризачи.

Пяна за сухо почистване, съдържа естракт от полски хвощ и розмарин.

Екстрактът от хвощ е богат на силициеви съединения, сяра и аминокиселини - намалява пърхута, косопада и заздравява косъма. Подпомага разресването на заплетена или дълга козина и поддържа еластичността и.
Розмаринът неутрализира неприятните миризми, които понякога се излъчват от козината поради развитието на бактерии в нея.

Насоки за използване:

Дръжте флакона вертикално, натиснете помпичката 2-3 пъти. Поемете пяната в длан и внимателно я втрийте в козината на домашния любимец. Оставете я да се абсорбира в продължение на 2-3 минути. Забършете със суха чиста кърпа и разрешете ако е необходимо - например при дългокосмести животни.


Beaphar Deep Clean Disinfectant - дезинфектант за къщички и клетки за малки животни

Как действа ? Специалната формула за любителите на малки животни е идеална за пластмасови клетки, дървени колибки, играчки, твърди повърхности и др. Този дезинфектант е важна част вашия график за почистване, също така има значение и за защита на здравето на вашия домашен любимец и на вашето семейство. Той убива много бактерии (напр. Salmonella, MRSA, E. Coli) и също така е активен срещу вируси (напр. Parvovirus, Calicivirus (VHD) и Adenovirus).

Как да го използваме? Първо преместете вашия домашен любимец на безопасно място. Измийте или избършете дъното на пластмасовата клетка и остържете изпражненията и другите остатъци от дъното на дървените колибки. Напръскайте с дезинфектанта обилно и оставете да изсъхне. Последващо изплакване с вода не е необходимо.

Препарат за почистване на клетки на зайци, декоративни зайчета, морски свинчета, хамстери, мини хамстери, чинчила, дегу, порче и др.

Производител: Беафар Б.В., 8101 Раалте, Холандия

Предпазни мерки: Не пръскайте директно върху домашния любимец! Не вдишвайте спрея! Използвайте само в проветриви помещения. Съхранявайте на тъмно при температура под 25°C. Пазете от деца! Избягвайте контакт с очите! В случай на попадане в очите измийте обилно с вода и потърсете лекарска помощ.

Съдържание: 20-25% етанол, 3- 5% натриев лаурил сулфат.
EEC класификация: активната съставка на този препарат е обявена в Директива за Биоцидите 98/8/EC

   

Trixie Urin Intensiv 750 ml

Trixie Urin Intensiv е разработен специално за премахването на органични петна и неприятна миризма на урина, изпражнения и повърнато по ефективен и естествен начин. Дори стари и много упорити замърсявания могат да бъдат отстранени напълно, а не само временно неутрализирани чрез парфюми и аромати. 
Изключително ефективната формула на Trixie Urin Intensiv, със съдържащите се в него пробиотични бактерии действа незабавно щом концентрираният спрей-неутрализатор попадне в контакт със замърсяването. Органичните протеини биват напълно разградени с помощта на ензими. Петната се отраняват из основи, а неприятните миризми изчезват.

Пулверизатор 750 мл - цена 25.50 лв

Хигиенен спрей, оптимален за основното почистване на котешки тоалетни и клетки за малки животни, може да бъде употребяван върху килими, облицовки и текстил, които са били замърсени от домашното животно.

Употребата на този продукт е изключително лесна. След като отстраните повърхностно замърсяването, напръскайте обилно областта, която трябва да се почисти и оставете препаратът да подейства минимум 10 минути. Текстилните материали можете да обработите с препарата преди да изперете машинно. При петна върху килим напръскайте двойно по-голяма повърхност от големината на петното и обработете долната част на килима, както и повърхността под него. След това попийте излишната течност с кърпа в естествен цвят и оставете обработената повърхност да изсъхне. За удобното почистване и отстраняване на неприятните миризми, може да използвате спрея Trixie Intensiv в пералната машина и в машини за пране на килими.