dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Начало Специални предложения Всичко за зайче и морско свинче Клетка за заек и морско свинче Всичко за чинчилата Всичко за порчето Всичко за хамстери и мишки Хигиенни средства, шампоани Аксесоари за козина и нокти Оборудване на клеткаПоилки Купичка за храна Постелки за клетки Ароматизатори за клетка Играчки за гризачи Сено за гризачи Храни, добавки и лакомства Храни за зайче Храни за чинчила Храни за порче Храни за хамстери, джербили Деликатеси и добавки Витамини и добавки Къщички Тоалетни Нагръдник и повод Транспортни средства Зорбинг топка Кошара за играГруминг спрей за дребни животни Beaphar, 150мл

Много домашни любимци се наслаждават когато ги решат. Това поддържа козината в добро състояние и укрепва връзката между домашния любимец и собственика. Beaphar Grooming Spray е идеален за зайци, морски свинчета, порчета и други малки животни. Той съдържа бадемово масло, което помага заплитанията от косми да се премахват по-лесно, овлажнява кожата и козината блести прекрасно. Също така е идеален за подготовка за шоу програми и изложби.

Производител Beaphar - Холандия

Шампоан за зайчета и морски свинчета Beaphar, 250мл

Beaphar Guinea Pig and Rabbit Shampoo е шампоан със свеж мирис на лайка. Идеален за подготовка за изложби и за запазване на всички домашни любимци чисти и със свежа миризма. Добавено е Алое вера за оптимално здраве на кожата. Подходящ за зайчета, морски свинчета и всякакви други домашни любимци. Течен шампоан, предназначен за къпане с вода.

Този шампоан е достатъчно мек, за да се използва постоянно през летните месеци без да нарушава състоянието на кожата и без да премахва натуралното омазнявне. Козината е жизнена и сияе красиво. Идеален за подготовка преди изложби. 

 

Производител Beaphar - Холандия

Шампоан за порчета и плъхчета Beaphar, 250мл

Beaphar Ferret & Rat е нежен шампоан за порчета и плъхчета, със свеж мирис на бор, специално разработен да измие замърсяването и силната миризма на плъхчето и домашното порче. Течен шампоан, предназначен за къпане с вода.

Този шампоан е достатъчно мек, за да се използва постоянно през летните месеци без да нарушава състоянието на кожата и без да премахва натуралното омазнявне. Козината е жизнена и сияе красиво. Идеален за подготовка преди изложби.

 

Производител Beaphar - Холандия

Сух шампоан TRIXIE - Германия

Предназначен за кучета, котки, гризачи и други малки животни.
За домашни любимци, които се боят от водата или не могат да бъдат къпани поради болест. Идеално средство за поддържане на хигиената по време на пътуване. Дезодорира и нежно почиства козината. Подходящ и за млади животни, на възраст над 12 месеца

Производител Trixie - Germany

  • for dogs, cats and other small animals
  • for pets scared of water or pets that cannot be bathed due to sickness
  • optimal for using on journeys
  • deodorises and gently cleans the coat
  • cares for the skin
  • also for young animals from 12 weeks onwards
 

Oropharma Deodo Pine Scent е ароматизатор за клетката на Вашия домашен любимец с аромат на борова гора. Удължава продължителността на използване на субстрата на клетката и неутрализира неприятните миризми. Позволява ви да поддържате приятна хигиенна среда в клетката на домашните любимци.

Опаковка 230 гр - цена 13.50 лв

Насоки за използване:

Разпръснете равномерно гранули Oropharma Deodo на дъното на клетката, преди да сложите талаш, кори от дърво (или друг субстрат).

Производител Versele-Laga - Белгия

Oropharma Deodo Apple Scent е ароматизатор за клетката на Вашия домашен любимец с аромат на ябълка. Удължава продължителността на използване на субстрата на клетката и неутрализира неприятните миризми. Позволява ви да поддържате приятна хигиенна среда в клетката на домашните любимци.

Опаковка 230 гр - цена 13.50 лв

Насоки за използване:

Разпръснете равномерно гранули Oropharma Deodo на дъното на клетката, преди да сложите талаш, кори от дърво (или друг субстрат).

Производител Versele-Laga - Белгия

Beaphar Deep Clean Disinfectant - дезинфектант за къщички и клетки за малки животни

Как действа ? Специалната формула за любителите на малки животни е идеална за пластмасови клетки, дървени колибки, играчки, твърди повърхности и др. Този дезинфектант е важна част вашия график за почистване, също така има значение и за защита на здравето на вашия домашен любимец и на вашето семейство. Той убива много бактерии (напр. Salmonella, MRSA, E. Coli) и също така е активен срещу вируси (напр. Parvovirus, Calicivirus (VHD) и Adenovirus).

Как да го използваме? Първо преместете вашия домашен любимец на безопасно място. Измийте или избършете дъното на пластмасовата клетка и остържете изпражненията и другите остатъци от дъното на дървените колибки. Напръскайте с дезинфектанта обилно и оставете да изсъхне. Последващо изплакване с вода не е необходимо.

Препарат за почистване на клетки на зайци, декоративни зайчета, морски свинчета, хамстери, мини хамстери, чинчила, дегу, порче и др.

Производител: Беафар Б.В., 8101 Раалте, Холандия

Предпазни мерки: Не пръскайте директно върху домашния любимец! Не вдишвайте спрея! Използвайте само в проветриви помещения. Съхранявайте на тъмно при температура под 25°C. Пазете от деца! Избягвайте контакт с очите! В случай на попадане в очите измийте обилно с вода и потърсете лекарска помощ.

Съдържание: 20-25% етанол, 3- 5% натриев лаурил сулфат.
EEC класификация: активната съставка на този препарат е обявена в Директива за Биоцидите 98/8/EC


Cage Fresh Granules - свежа алтернатива на лошите миризми, които често излизат от клетките и колибките на на малките животни.

Защо малките животни миришат? Натрупванията на изпражнения или урина в клетките очевидно ще миришат и своевременно трябва да бъдат почиствани и изхвърляни. Обаче дори наскоро почистената клетка може да мирише. Причината за това е, че урината на много малки животни по начало си е със силна миризма, и се използва за маркиране на територията или за привличане на партньор. В откритите пространства на природата това не е проблем, но ограничена в домашни условия, миризмата може да бъде прекалено силна.

Как помага Cage Fresh? Напръскайте от препарата на пода на клетката или колибката, особено на местата, които обикновено животинките използват за тоалетна. Продуктът действа най добре ако се приложи на суха клетка, преди да се застели със стърготини или друга постелка. Прилагайте при всяко почистване със смяна на постелката.

 

Cage Fresh е безвреден и може да се изполва при всички малки животни, като хамстери, плъхове, мишки, порчета, зайци и морски свинчета.

Производител: Беафар Б.В., 8101 Раалте, Холандия

 

 

Дезинфектант за клетки Beaphar с двойно действие

Дезинфектант за клетки Beaphar е страхотна високоефективна формула с двойно действие – едновременно почиства и дезинфекцира дома на домашния ви любимец. Лесен начин за премахване на замърсяванията и за справяне с микробите, които могат да причинят заболявания и инфекции. Оставя клетката чиста, здрава и миришеща свежо. Слага край на неприятните аромати, а отглеждането на малък питомец става истинско удоволствие. Погрижете се за добрата хигиена в дома на домашния любимец и направете средата му по-здравословна, а животните - по-щастливи.

Начин на употреба: За да почистите клетката на вашия домашен любимец, първо премахнете старите или мръсни постелки. Напръскайте със спрея достатъчно, за да се втечнят замърсяванията. При необходимост оставете за няколко минути да се накиснат. След това почистете клетката с топла сапунена вода, след което отново напръскайте със спрея и оставете да изсъхне добре, преди да добавите нова постелка.

Предпазни мерки: Да не се прилага директно върху животни. Да се пази извън обсега на деца. Прочетете етикета преди употреба. Използвайте предпазни ръкавици/защитни дрехи/защита на очите/защита на лицето.

Внимание: Причинява дразнене по кожата и очите. Ако се прояви такова дразнене потърсете лекарска помощ. Активни съставки: 5% или повече, но, по-малко от 15% нейоногенно повърхностно активно вещество, EDIA и негови соли, парфюм.

 
 

Trixie Urin Intensiv 750 ml

Trixie Urin Intensiv е разработен специално за премахването на органични петна и неприятна миризма на урина, изпражнения и повърнато по ефективен и естествен начин. Дори стари и много упорити замърсявания могат да бъдат отстранени напълно, а не само временно неутрализирани чрез парфюми и аромати. 
Изключително ефективната формула на Trixie Urin Intensiv, със съдържащите се в него пробиотични бактерии действа незабавно щом концентрираният спрей-неутрализатор попадне в контакт със замърсяването. Органичните протеини биват напълно разградени с помощта на ензими. Петната се отстраняват из основи, а неприятните миризми изчезват.

Пулверизатор 750 мл - цена 25.50 лв

Хигиенен спрей, оптимален за основното почистване на котешки тоалетни и клетки за малки животни, може да бъде употребяван върху килими, облицовки и текстил, които са били замърсени от домашното животно.

Употребата на този продукт е изключително лесна. След като отстраните повърхностно замърсяването, напръскайте обилно областта, която трябва да се почисти и оставете препаратът да подейства минимум 10 минути. Текстилните материали можете да обработите с препарата преди да изперете машинно. При петна върху килим напръскайте двойно по-голяма повърхност от големината на петното и обработете долната част на килима, както и повърхността под него. След това попийте излишната течност с кърпа в естествен цвят и оставете обработената повърхност да изсъхне. За удобното почистване и отстраняване на неприятните миризми, може да използвате спрея Trixie Intensiv в пералната машина и в машини за пране на килими.

 
 

Елиминиране на миризми - спрей с талк

Естествен освежител за въздух с висока концентрация на активни вещества, неутрализира и премахва частиците, които причиняват неприятни миризми.

Върху текстилни повърхности пръскайте от 40 см разстояние. Може да се пръска настилката или въздуха на стаята, ако е необходимо.

Производител Laboratorios Bilper Group - Spain

Марката Menforsan на лаборатории BILPER Labs означава качествена грижа за Вашите домашни любимци. Menforsan предлагат естествени и натурални хигиенни продукти за почистване и поддръжка. Доказано деликатната, но много ефективна козметика включва шампоани, балсами, парфюми, антипаразитни продукти, хигиенни продукти. Правилният избор на козметика значително улеснява грижите за домашните любимци. Лабораториите Bilper влагат в продуктите си забележителна комбинация от натурални природни съставки и най-новите научни познания.