dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Всичко за зайчето Специални предложения Храни за зайчета Деликатеси, крекери Витамини и бонбонки Клетка за заек Бъни Кавие Дюна Рабит Касита Рабит Плюс и Рабит Сют Дворни къщи Ароматизатори за клетката Поилки Купи за храна Талаш, постелки за клетка Сено Къщички, хралупи Тоалетна за зайче Колело за упражнения Аксесоари за козина и нокти Играчки за зайче Нагръдник и повод Шампоан, хигиена, козметика Противопаразитни продукти Транспортни средства Кошара за игра Зорбинг за гризачи Съвети за отглеждане

щракнете изображението, за да го увеличите

CAVIE 60

CAVIE 60 е подходяща за морски свинчета, мини зайчета и други гризачи - клетка с високи странични бордове, изключително удобно странично отваряне, можете да предоставите на малкия си приятел свобода да се разхожда, както и да затворите и заключите страничната стена.

Размери 58 х 38 х 31,5 h

цена 52 лв

Лесна за почистване, оборудвана с купа за храна, поилка, ясла за сено;

 

 

щракнете изображението, за да го увеличите

Cage CAVIE 15

Клетка с високи странични бордове, двуетажна, оборудвана; подходяща за морски свинчета, мини зайчета и други гризачи - изключително удобно странично отваряне, можете да предоставите на малкия си приятел свобода да се разхожда, а при нужда да затворите и заключите страничната стена.

Вътрешната къщичка се закача на страничните бордове, в нея малкият любимец може да се гушка и да си почива, там се чувства защитен в условия, наподобяващи естествените - гризачите спят в дълбоки дупки.

Размери 70 х 47 х 37.5 h

цена 82.8 лв

Оборудвана с къщичка, купа за храна, ясла за сено, голяма поилка

 

RABBIT (CAVIE) 80

Удобна клетка, подходяща за отглеждане на морски свинчета, мини зайчета и други гризачи - с високи странични бордове, предпазващи от разпиляване на сено или талаш, напълно оборудвана.

Пълното отваряне позволява на малкия Ви приятел да се чувства свободен и да се разхожда наоколо, а при необходимост можете да затворите и заключите страничната стена.

Вътрешната къщичка се закача на страничните отвори, в нея зайчето ви може да се гушка и да си почива, там се чувства защитено в условия, наподобяващи естествените - гризачите спят в дълбоки дупки.

Размери 79 х 49 х 43.5 h

цена 94 лв

Клетката е оборудвана с голяма вътрешна къща, хранилка, външна ясла за сено, и поилка защитена от прокапване.

 
<< всички клетки за зайче /морско свинче