dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Начало Всичко за порчето Клетка за порче и чинчила Оборудване за клетката Купичка за храна Поилка Тоалетна Етаж за клетка Стълбичка към етажа Тунел Хамак Люлка Къщичка Храни Противопаразитни средства Аксесоари Добавки Лакомства Транспортни чанти Повод и нашийник Шампоан, козметика Талаш Играчки 

Шампоан за порчета и плъхчета Beaphar, 250мл

Beaphar Ferret & Rat е нежен шампоан за порчета и плъхчета със свеж мирис на бор, специално разработен да измие замърсяването и силната миризма на плъхчето и домашното порче.

Този шампоан е достатъчно мек, за да се използва постоянно през летните месеци без да нарушава състоянието на кожата и без да премахва натуралното омазнявне. Козината е жизнена и сияе красиво. Идеален за подготовка преди изложби. 

 

Производител Beaphar - Холандия

 

Oropharma Furry Foam Shampoo е шампоан за сухо почистване на малки животни.

Подходяща за порче, чинчила, зайче, морско свинче и др гризачи.

Пяна за сухо почистване, съдържа естракт от полски хвощ и розмарин.

Екстрактът от хвощ е богат на силициеви съединения, сяра и аминокиселини - намалява пърхута, косопада и заздравява косъма. Подпомага разресването на заплетена или дълга козина и поддържа еластичността и.
Розмаринът неутрализира неприятните миризми, които понякога се излъчват от козината поради развитието на бактерии в нея.

Начин на използване:

Дръжте флакона вертикално, натиснете помпичката 2-3 пъти. Поемете пяната в длан и внимателно я втрийте в козината на домашния любимец. Оставете я да се абсорбира в продължение на 2-3 минути. Забършете със суха чиста кърпа и разрешете ако е необходимо - например при дългокосмести животни.

Опаковка 150 ml - цена 21.20 лв

 

Beaphar Deep Clean Disinfectant - дезинфектант за къщички и клетки за малки животни

Как действа ? Специалната формула за любителите на малки животни е идеална за пластмасови клетки, дървени колибки, играчки, твърди повърхности и др. Този дезинфектант е важна част вашия график за почистване, също така има значение и за защита на здравето на вашия домашен любимец и на вашето семейство. Той убива много бактерии (напр. Salmonella, MRSA, E. Coli) и също така е активен срещу вируси (напр. Parvovirus, Calicivirus (VHD) и Adenovirus).

Как да го използваме? Първо преместете вашия домашен любимец на безопасно място. Измийте или избършете дъното на пластмасовата клетка и остържете изпражненията и другите остатъци от дъното на дървените колибки. Напръскайте с дезинфектанта обилно и оставете да изсъхне. Последващо изплакване с вода не е необходимо.

Препарат за почистване на клетки на зайци, декоративни зайчета, морски свинчета, хамстери, мини хамстери, чинчила, дегу, порче и др.

Производител: Беафар Б.В., 8101 Раалте, Холандия

Предпазни мерки: Не пръскайте директно върху домашния любимец! Не вдишвайте спрея! Използвайте само в проветриви помещения. Съхранявайте на тъмно при температура под 25°C. Пазете от деца! Избягвайте контакт с очите! В случай на попадане в очите измийте обилно с вода и потърсете лекарска помощ.

Съдържание: 20-25% етанол, 3- 5% натриев лаурил сулфат.
EEC класификация: активната съставка на този препарат е обявена в Директива за Биоцидите 98/8/EC

 
 

Odour Stop Spray

Отглеждането на домашни любимци понякога е свързано с поява на неприятни миризми в къщата. Препаратът на Gills Odour Stop премахва миризмата от дома, колата, клетката и други места, на които домашният любимец редовно прекарва времето си. Препаратът не маскира неприятната миризма, а я елиминира - молекулите на препарата се свързват с молекулите на неприятните миризми.

Насоки за използване

Напръскайте с препарата Odour Stop от разстояние 30-40 см зоните в дома, миризмата в които трябва да бъде неутрализирана. Не пръскайте директно върху домашните любимци.

Спрей 300 ml

Произведено от Gills Cani a Mici - Italy

Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки За контакт Реклама