dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
 
Начало Всичко за порчето Клетка за порче и чинчила Оборудване за клетката Купичка за храна Поилка Тоалетна Етаж за клетка Стълбичка към етажа Тунел Хамак Люлка Къщичка Храни Противопаразитни средства Аксесоари Добавки Лакомства Транспортни чанти Повод и нашийник Шампоан, козметика Талаш ИграчкиFerret Complete 750g- пълноценна гранулирана храна за порчета.

Високо съдържание на животински протеини. Обогатена с омега 3 и 6 мастни киселини, и лецитин, за здрава кожа и козина. С високо съдържание на риба и месо. Дългите влакна в пелетите осигуряват интензивна дъвкателна активност, добро храносмилане и оптимален баланс на чревната микрофлора. Предотвратяват и натрупване на космени топки в стомаха. Микроабразивни частици предпазват зъбите от натрупване на зъбен камък.

Специалният добавен витаминно-минерален комплекс укрепва имунната система на порчето, предотвратява най-често срещаните заболявания и кардио-проблеми.

Състав: риба, птиче месо, ориз, пшеница, царевица, царевичен глутен, птича мазнина, влакнини от цвекло, дехидратирано месо и риба, хидролизиран птичи протеин, изсушени цели яйца, бирена мая, рибено масло, минерали, фрукто-олигозахариди, лецитин, екстракт от юка, екстракт от невен.

Среден анализ: протеини 36%, масла 19%, сурови влакнини 3%, калций 1%, фосфор 0.9%, магнезий 0.09%; Добавки: Вит. А 25 000 IU, Вит. D3 2 000 IU, Вит. E 150 mg, Вит С 50 mg, мед 20 mg, таурин 2000 mg, 10 mg б-каротен.

Опаковка 750 g - цена 19.50 лв

Производител Verselle Laga - Белгия

Всички домашни любимци обичат лакомства и порчетата не са изключение. Лакомствата обогатяват менюто на вашите приятели и подсилват връзката между домашния любимец и човека.

Малцовите хапки за порчета са великолепен деликатес за тях, освен това имат много полезни функции - подпомагат здравословното изхвърляне на космите, предотвратяват образуване на топки косми в стомаха и подобряват хрансмилането на порчетата.

Активни вещества: малцов екстракт и маноолигозахариди за подпомагане на чревната функция

опаковка 35 гр - цена 4.80 лв

Производител Beaphar - Холандия

FERRET Crispy Pellet - пълноценна гранулирана храна за порчета.

Създадена от експерти по хранене на домашно порче - ветеринарни лекари и диетолози.

Опаковка 700 гр - цена 19.20 лв

Производител Verselle Laga - Белгия

 

CARE + SUPER PREMIUM - специализирана храна за порче, изключително добре усвояема и балансирана храна от супер премиум клас. Производственият процес използва висока температура и налягане и прави протеините лесно усвоими, убива бактерии и зарази. Порчетата имат естествена нужда от таурин (за функцията на очите и сърцето), тъй като те не могат да си го синтезират сами. .Care+ съдържа високо ниво животински протеини от дреболии, съдържащи таурин. Тези протеини са с важно биологично значение и дават оптимален растеж. Храната е с ниско съдържание на мазнини и съдържа Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. Care + съдържа Ехинацея и Спирулина и Вит. Е. Хелатните минерали (минерали опаковани в протеинова обвивка) подобряват абсорбацията и усвояемостта от организма. Добавени са FOS и MOS като пребиотици за предпазване на червата. Екстрактът от Юка помага за намаляването на неприятните миризми от изпражненията и урината, така порчето ще бъде в свежа и приятна среда и няма да пречи на никого. Голямото разнообразие от съставки в Care + гарантира, че вашият любимец ще бъде винаги жизнен, здрав и ще се радва на дълголетие. Избирайки Care + можете да бъдете сигурни че избирате най-доброто за вашият любимец.

 

Nature Snack Proteins

Вкусно деликатесно лакомство микс, подходящо за порчета.

Хранителна добавка с животински протеини за порчета, мишки, хамстери.

Превъзходният вкус на снакса добавя разнообразие в менюто на вашия домашен любимец и подсилва връзката ви с него. Този снакс поддържа общото състояние и жизнеността, а освен това е и много вкусен.

Nature Snack Proteins се предлага в опаковка от: 85 гр.
Цена 6.90 лв

Препоръчителна дневна дажба: до 25% от дневната хранителна порция на животното.

Състав на добавката: Протеини от растителен произход, семена, зеленчуци, черупчести морски ракообразни(4%), яйца и яйчни деривати (4%), масла и мазнини, минерали, фрукто-олигозахариди. Добавки/кг: Вит.А: 12600 I.U.; Вит.D3: 720 I.U.; Вит.E: 93мг; Вит.С: 25мг; Е1(желязо): 22мг; Е2(йод): 0,9мг; Е4(мед): 5мг; Е5(манган): 44мг; Е6(цинк): 44мг; Е8(селен): 0,09мг; антиоксиданти.  

Сухо мляко за бебе порче >

Вашето порче е хищник. Не се опитвайте да го храните с храна за гризачи, с пица или с хляб. То се нуждае от месо. Освен специална храна за порче, може да му предложите висок клас суха храна за котки, които са близки по състав

Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки За контакт Реклама