dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Начало Всичко за чинчилата Специални предложения Клетка за чинчила Аксесоари за клетка Храна за чинчила Добавки и витамини Лакомства и деликатеси Противопаразитни средства Хигиена, ароматизатори Пясък за чинчила Баня за чинчила Купа за храна Поилка Къщичка(гнездо) Зорбинг кълбо Транспортна чантаСъд за пясъчна баня за чинчила. Изключително удобната вана създава условия чинчилата да се погрижи за тоалета си.

Банята е необходима част от живота на чинчилата. Без възможност редовно да поддържа козината си, чинчилата може сериозно да се разболее. Поставяйте съдината в клетката всяка вечер, когато чинчилата е най-активна.

Съдът е изработен от висококачествена нетоксична пластмаса. Висок прозрачен борд не позволява разпиляване на пясъка.

Произведено в Белгия от SAVIC

Цена 18.50 лв

 

Пясъчна смес, специално предназначена за къпане на чинчила. Винаги използвайте специализиран пясък за банята на Вашата чинчила. Когато чинчилата се къпе в пясъка, той прониква дълбоко в козината, чак до кожата, и абсорбира мазнините и замърсяванията.

Пясъкът трябва да е дълбок около 5 см, за да се изкъпе ефективно чинчилата

Професионално приготвеният пясък Chinchilla Bathing Sand на Versele Laga максимално наподобява състава на пясъка в естествения хабитат на чинчилите.

Поставяйте съдината за къпане в клетката на чинчилата привечер - когато е най-активна. Пясък за къпане на чинчила - 1.3 кг - 16 лв

 
   
   
 
 
Design Melia Ltd ***** All Rights Reserved