dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Начало Терариуми Exo-Terra Терариуми EXPLORA Поставки за терариум Декорация, растения, укрития Корен Декоративен фон - скала Плаващи растения Висящи растения Кактуси Лиана Пясък и субстрат Reptile Den - укритие Rock Outcrop - скален масив Оборудване на терариум Осветително тяло Лампи Контролер за осветление Термометър Хигрометър Отоплителни тела Керамична крушка Нагревател за дъно Нагревателен камък Катинар Пинсети Декоративен съд за вода Декоративен съд за храна Вивикатор - трептяща хранилка Фонтан с помпа Устройство за мъгла Водопад Пластмасови контейнери Храна за игуана Аксесоари Съвети за отглеждане Зелената игуана-справочникExo Terra Waterfall Pebbles

Декоративен фонтан-водопад, с помпа

Постоянно течащата вода повишава влажността в терариума, осигурява на домашните любимци здравословна чиста течаща вода за пиене и стимулира естествените им инстинкти - животните предпочитат да пият течаща вода, която в природата е по-чиста и здравословна.

Уникалният дизайн на водопада - фонтан за терариум Exo Terra Waterfall позволява да го инсталирате във всякакъв вид терариум или палудариум. Циркулацията на водата се осъществява от помпата Exo Terra Repti Flo (включена в комплекта). За улесняване на почистването, фонтана за терариум се разглобява на няколко части.

Стените на фонтана са направени от имитация на речни камъчета. Грубата назъбена повърхност на стените помага на дребните влечуги и земноводни да се хващат и катерят по фонтана.

Органичните замъсители трябва да се отстраняват редовно, водата да се поддържа чиста, за добро здраве на терариумния любимец.

Предлага се в три размера - малък, среден, голям

 
Оборудване на терариум Декоративнии елементи, укрития Аксесоари за терариум