dogcatrabbithamsterferretlizardTurtlefishParrotbird
Начало Специални предложения <<< Обратно към Поръчка / Доставка
Когато закупената стока е в гаранция, предложена от производителя (или вносителя) и клиентът е редовно снабден с гаранционна карта и в нея са указани телефони и адреси на гаранционните сервизи, при възникване на необходимост от гаранционно обслужване на продукта, клиентът се обръща директно към съответните сервизи.  
Ако желаете да откажете направена поръчка, или да промените някой от продуктите в поръчката си, моля уведомете ни възможно най-бързо по телефон или е-поща. За да ни улесните, посочете името, което е вписано в поръчката.

Всеки клиент, поръчал продукт от нас, може да упражни правото си да заяви смяна/връщане на продукта в 14-дневен срок след датата на получаване на продукта, или в законорегламентирания срок, ако е друг.

При замяна, стойността на първоначално закупения продукт се приспада от стойността на новозакупения артикул, минус транспортните разходи, направени за доставката.

За да бъде заменен, продуктът трябва да бъде върнат в изряден търговски вид, неизползван, чист, в пълен комплект с опаковка и етикети, съпровождан от придружаващите го документи, гаранционни карти, касови бележки, фактура и др.

За предпочитане е да посочите стойността на продукта като наложен платеж, за да Ви бъде възстановена заплатената сума.
Пратката да бъде с опция "преглед преди плащане".

Ако желаете да възстановим сумата по банков път, моля посочете банкова сметка.

ако желаете да се свържете с нас >

Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки За контакт Реклама

Design Melia Ltd - All Rights Reserved