dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Аквариум Шкаф за аквариум Оборудване на аквариум Препарати Био стартиране на аквариум Стабилизатор на вода Избистряне на вода Витамини за рибки Препарати против алджи Торове за растенията Тестове за водата Лекарства Соли за аквариум Препарати против охлюви Контрол на PH/KH, нитрати, фосфати Препарати за езеротоПрепарати Tetra за вода Препарати JBL за вода Декориране на аквариумаХрани за рибки Автоматична хранилка Контейнери за рибки Тестове за водата Средства за почистване Професионални съвети


JBL Aqua dur plus

  • Добавя повече от 70 минерали, соли и микроелементи, важни за здравето на аквариумните рибки и растения
  • Предотвратява минерален недостиг при рибите - т.нар болест дупки в главата
  • Подобрява йонната проводимост на водата
  • Стабилизира pH, като повишава карбонатната твърдост kH на водата

Производител: JBL GmbH&Co., Neuhofen, Germany

JBL AquaDur Malawi Tanganyika
Минерални соли за източно африкански цихлиди

Специфичните особености на водата в езерата Malawi и Tanganyika може лесно да бъде постигната чрез добавяне на минералните соли JBL AquaDur Malawi Tanganyika. Минералните соли JBL AquaDur Malawi Tanganyika повишават карбонатната и общата твърдост. Подобряват здравословното състояние, повишават размножителните способности на цихлидите.

Производител: JBL GmbH&Co., Neuhofen, Germany

Карбонатната твърдост KH (или в някои източници CH) е една от най-важните параметри на водата в аквариумите и градинските езерца. Карбонатната твърдост стабилизира pH. В нормален общ аквариум и градинско езерце карбонатната твърдост не трябва да е по-ниска от 4°KH. След по-съществено спадане на карбонатната твърдост, pH нестабилността е неизбежна.

Филтърни пълнежи за регулиране на показателите на аквариумната вода и почистване на замърсявания ще намерите тук >
Design Melia Ltd  ******   All Rights Reserved