dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Аквариум Маса за аквариума Оборудване на аквариумаФилтър Консумативи за филтър Нагревател Помпа Системи за CO2 Ротори Автоматична хранилкаТермометри Средства за прикрепване Камъче за въздух Маркучи Грижи за водата Декориране на аквариума Растения и торове Храни за рибки Автоматична хранилка Контейнери за рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Професионални съвети


JBL ClearMec plus

JBL ClearMec plus е филтърен материал - смес от глинени пелети и смоли, предназначен за премахване на нитрити, нитрати и фосфати.

  • Премахва основните причини за поява на алги, предпазва от прекомерното разпространение на алгите, ако вече са се появили.
  • Абсорбира ефективно нитрати, нитрити и фосфати
  • Една опаковка е достатъчна за 150-300 литров сладководен аквариум за период от 3 месеца
  • JBL ClearMec plus е готов за използване филтърен пълнеж пакетиран в подходяща филтърна торбичка.

JBL Clearmec plus намалява нивото на в фосфатите, нитритите и нитратите. Глинените пелети предлагат подходящи условия за развитие и живот на много колонии от полезните почистващи бактерии. Акварумната вода става кристално чиста, като предлага същевременно идеални условия за живот на рибките и аквариумните растения.

JBL ClearMec plus е подходящ за всички филтрационни системи. Просто поставете една или повече филтърни торбички като последен слой във филтъра след всички останали филтърни пълнежи. Преди употреба, изплакнете добре с чиста питейна вода. JBL ClearMec plus трябва да бъде сменен след около 3 месеца.

Опаковка 600 мл - цена 18 лв

Производител: JBL GmbH&Co., Neuhofen, Germany

Торбички за филтриращи материали

торбички за филтърни пълнежи ще намерите

тук >>

 
<< обратно