dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Аквариум Маса за аквариума Оборудване на аквариума Филтър>>Филтри AquaEl >> Филтри SP Филтри BluWave от Ferplast Филтри BluCompact от Ferplast Филтри BluModular от Ferplast > BluModular 01 > BluModular 02 > BluModular 03 Филтри BluExtreme от Ferplast >> JBL Cristal Profi >>Филтри Tetra - вътрешни - външни - декоративен за терариум >>Филтри EHEIM Classic >>Филтри EHEIM Pro >>Външен канистър Hagen >> Филтри и помпи Sicce Пълнежи за филтър Нагревател Помпа Системи за CO2 Ротори Тестове за водата Бактериален активатор Термометри Средства за прикрепване Грижи за водата Декориране на аквариума Растения и торове Храни за рибки Автоматична хранилка Контейнери за рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Професионални съвети


Филтър BluModular 02 от италианската фирма FERPLAST - със система за кислородно обогатяване

BluModular 02

Многофункционален филтър от ново поколение, Blumodular е гъвкаво филтърно решение, което може да се използва с разнообразни предназначения във всеки аквариум:

Филтър BluModular 02 на Ferplast:

 • за аквариум с обем до 150 литра;
 • филтрира до 900 литра вода на час;
 • осигурява механично филтриране;
 • окомплектован с пакет за механична филтрация

  размери 300 х 80 х 80 милиметра
  цена 128 лв

 • Може да се използва като основен филтър в по-малки аквариуми;
 • Може да бъде основен филтър в голям аквариум с малко риби;
 • Може да бъде спомагателен филтър в голям или пренаселен аквариум;
 • Blumodular ще почиства ефективно водата дори в най-пренаселения аквариум;
 • Модулите могат да се комбинират и да се добавят нови, при това позволяват едновременното използване на различни филтриращи материали;
 • Blumodular гарантира идеално почистване и бърз оборот на водата;

1. Панел

Новаторска система за автоматично затваряне на входните шлюзове - по този начин се предотвратява връщането на отпадъците обратно в аквариума по време на поддържане на филтъра.

2,3

Висок капацитет на филтриране. Съдържа синтетични гъби за селективна елиминация на частици и органични замърсители. Лесни за почистване. За да свалите модула, трябва само да натиснете двата странични улея и да го издърпате.

4

Силно кислородно обогатяване на водата, благодарение на впръскващата тръбичка и на комплекта Venturi. (Включен)

Възможност за прибавяне на допълнителни модули с различни функции - можете да комбинирате различни филтриращи материали.
Лесно и удобно почистване и смяна на филтриращите гъби - синтетични или направени от активен въглен - за пълно химическо отстраняване на вредните за здравето на рибките вещества.
Размери дължина 300 mm х ширина 80 mm х дебелина 80 mm
Захранване 230-240 V  
Мощност 12 W
Максимална дълбочина на водата 120 cm
Обем на филтъра 660 куб. сантиметра
Обем на филтриране 900 литра на час
Знаци за безопасност