dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Аквариум Маса за аквариума Оборудване на аквариумаФилтър Консумативи за филтър Нагревател Помпа Системи за CO2 Ротори Автоматична хранилкаТермометри Средства за прикрепване Камъче за въздух Маркучи Грижи за водата Декориране на аквариума Растения и торове Храни за рибки Автоматична хранилка Контейнери за рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Професионални съвети


Карбонови гранули - от активен въглен - за химическо пречистване на аквариумната вода, гарантираща чиста вода без миризми.

Карбоновите гранули Carbomec Activ са пълнеж, предназначен за аквариумни филтри. Пречистват водата от химически замърсявания, боя, лекарства, токсини..

Carbomec Activ се произвежда в два варианта - за сладководен и за соленоводен аквариум. В комплекта са приложени торбичка за гранулите и щипка за окачване към филтър.

Произведено от JBL GmbH&Co., Neuhofen, Germany

18.80
24.80
 

Карбонови гранули - от активен въглен - за абсорптивна химическа филтрация на аквариумната вода, гарантираща чиста вода без миризми.

Карбоновите гранули BLUCARBON са пълнеж, предназначен за аквариумни филтри. Пречистват водата от химически замърсявания, лекарства, токсини..

Подходящи за сладководни и соленоводни аквариуми.

Преди употреба изплакнете с течаща вода.

Карбонови гранули във филтърна торбичка.

 

Ferplast BluCarbon

Пакет 400 гр. - 28 лв

FLUVAL SPEC Carbon 3 pack

Активен въглен на гранули. Кутията съдържа 3 броя торбички с висококачествен активен въглен с висока абсорбционна повърхност. Опаковките са с размер, подходящ за повечето модели вътрешен филтър за аквариум.

Ефективно премахва тежки метали, миризми, оцветяване, замърсявания, лекарства и др от аквариумната вода

Преди употреба извадете торбичката с активен въглен от пластмасовата опаковка и изплакнете добре с хладна вода. Поставя се най-отгоре във филтърната кутия.

Продукт на HAGEN - Германия

 

SERA SUPER CARBON

Активен въглен за аквариум

Абсорбира токсичните и оцветяващи вещества, осигурява кристално чиста вода. Не влияе върху на водата. Не съдържа фосфати и нитрати.

250 гр са достатъчни за 100л вода

опаковка 35 гр - цена 4.50 лв
/на блистер, във филтърна торбичка/

опаковка 250 гр - цена 14 лв

опаковка 1000 гр - цена 32.50 лв

<< обратно