dogcatrabbit ferrethamsterParrot birdfishTurtle lizard
Начало Храна за куче Аксесоари за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни средстваAtlas EL - икономичен клас Atlas 10, 20, 30 - с дюшек и купа Atlas 10 Deluxe Atlas 20 Deluxe Atlas Open Atlas Open Deluxe Atlas Vision 10-20 Atlas Organizer Atlas Car - клетка за автомобил Atlas Car VisionAtlas Car Aluminium Suite Express - подарък колелаAtlas Grey 40 Atlas Pro 50, 60, 70 Holiday - чанта за изложби Trolley - сак с колелца Life - спортен сакBijoux - мека раничка Borsello - плътна ръчна чанта Milu - плътна ръчна чанта Bruno Pet Cargo Cabrio With me - гумена чантаTrip - удобна раница Malibu - елегантна чанта Метална клетка за куче Кошница за велосипед Чанти Freedog - кожен сак Dark Series - EAMS - златисто-зелена чанта - ръчна чанта Babydog - ръчна чанта Bagbow- Светлоотразителна раница Транспорт с автомобилКолан за автомобил Преградна решетка за кола Преградна мрежа за кола Решетка за прозорец на колаПокривало за багажник Покривало за седалки Предпазен колан Отделение за малко куче, коте Клетки Atlas Car Покривало за предна седалка Покривало за задни седалки SEDILE Тоалетни принадлежности Повод и нашийник Врата за куче Обучение и тренировка Мода за куче Добавки и витамини Шампоан за куче Хигиена и козметика Препарати против паразити Къща за куче Лакомства Най-търсени продукти Нови предложения

Hagen DogIt IATA Approved Airplane Cargo Dog Carrier Cage 

Комфортна транспортна чанта с изключителен дизайн и здравина, множество екстри и нововъведения. Произведена от Rolf C.Hagen Ltd. с цел не само да отговори на изискванията на авиокомпаниите, но и да задоволи нуждите на собствениците на домашни любимци

Одобрена от авиолиниите.

Отговаря на всички съществуващи норми за безопасност и комфорт на домашния любимец по време на път.

Предлага се в цвят сив металик. Към чантата може да добавите колела за удобно придвижване.

Сайтът на производителя можете да посетите тук >

Модел Размери Ръст на кучето Капацитет Цена Сега
Pet Cargo 500 70 x 50 x 49 cm
за куче високо до 49 см 25 кг   Няма наличност от този продукт
Pet Cargo 600 83 x 57 x 59 cm за куче високо до 59 см 40 кг  
Pet Cargo 700 93 x 66 x 67 cm за куче високо до 67 см 50 кг  
Pet Cargo 800 104 x 74 x 77 cm за куче високо до 77 см 70 кг  
Pet Cargo 900 123 x 82 x 90 cm за куче високо до 90 см 100 кг  
Pet Cargo Wheels комплект 4 бр колелца за Pet Cargo 500 до 900  
Pet Cargo Cabrio супер лукс чанта котка или малко куче 15 кг 120 лв подробности >>>

Към клетката можете да закупите комплект от 4 бр колелца за лесно придвижване.


Колелцата са снабдени със система за спиране и блокиране - можете да я използвате ако се наложи да оставите чантата върху наклонена повърхност.
Изключително нововъведение - удобни отвори в четирите края на клетката позволяват тя здраво да бъде закрепяна с въжета по време на пътуването. Клетката е оборудвана с стоманена решетъчна вратичка с надеждни заключалки и ясно видими индикатори за заключване - няма да се колебаете дали сте заключили клетката и да се връщате няколко пъти да проверявате

Система клик за странично отваряне - позволява да се свали горната част на клетката, а долната може да се използва за легло.
Предвидени са и странични ръкохватки за лесно носене на клетката.

Двустранно отваряща се врата - вратата може да се отвори както вляво, така и вдясно - за улеснение, когато клетката е поставена на тясно или трудно достъпно място.
Стилна метална табелка позволява да гравирате името, телефона и адреса си - това ще направи чантата ви проследима и лесна за идентифициране Изключително проветрива клетка, с добра вентилация - горна, странична и задна - осигурява оптимално аериране по време на път.
Вградена в пода на клетката система за оттичане - колектор събира вода, храна или урина за максимален комфорт на кучето Към вратичката можете да прикрепите функционална купичка - за вода или храна. Предлага се допълнително.
Pet Cargo 500 6.2 кг
Pet Cargo 600 8.5 кг
Pet Cargo 700 10.5 кг
Pet Cargo 800 13.5 кг
Pet Cargo 900 18 кг
Pet Cargo Cabrio 2 кг
Design Melia Ltd ***** All Rights Reserved