dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Специални предложения Храна за куче Колибка за куче Аксесоари за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни средства Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Средства за дресиране Кликер Ултразвукова свирка Нагръдник против теглене 10 метров повод Чантичка за награди Тренировъчни награди Бонбони за награда Повод и нашийник Врата за куче Дрехи за куче Добавки и витамини Шампоан за куче Хигиена и козметика Препарати против паразити Лакомства Нови предложения Съвети за отглеждане

PET GATE

Солидна преграда за блокиране достъпа към части от помещение, стая или стълбище. Предотврътява нежелан достъп на домашните любимци. Отваря се и в двете посоки. Интегрирана вратичка за котки.

Солидни решетки с разстояние между тях 5 см и специална система на заключване. Котешка вратичка с размери 22 x 30 см.

Преграждението е подходящо за врати, стълбища или коридори с ширина от 73 до 83 см. Допълнителни удължители позволяват преграждането на по-широка врата или коридор. Може да се добавят до 4 разширения, всяко от 13 см и да се получи преграждение с обща ширина 125 см Височина на преградата 105 см.

Монтира се без използване на инструменти, без да се дупчи стената и да се ползват дюбели и винтове.

цена 245 лв
 

DOG GATE

Здрава преграда, предназначена за кучета. Блокира достъпа на кучето до някои части в дома. Солидни решетки с разстияние 5 см между тях. Практична система на отваряне и в двете посоки. Надеждна ключалка.

Ширина на прегражданото пространство от 70 до 80 см. Допълнителни разширения позволяват преграждането на по-широка врата или коридор. Може да се добавят до 4 разширения, всяко от 13 см и да се получи преграждение с обща ширина 122 см. Височина на преградата 79 см.

Монтира се без използване на инструменти, без да се дупчи стената и да се ползват дюбели и винтове.

цена 195 лв
 

Design Melia Ltd ***** All Rights Reserved