dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Специални предложения Грижи за бебе кучеЗа подрастващо кученце Храна за куче Колиба за куче Аксесоари за куче Легло за куче Играчки за куче Дентални играчки Вестник за куче Дентални играчки-кокал Топки за игра - 9 см Играчки за пълнене със снакс Твърд гумен кокал Играчки според размера -> За той и мини породи -> За малки породи-> За средни породи -> За големи породи-> За гигантски породи Играчки от въже Играчки на въже Флуоресциращи играчки Плюшени играчки Кактус, вирус Топки от твърда гума Овкусени играчки Плаващи играчки Играчки за хвърляне Играчки от пресована кожа Играчки от винил Мини и таралежчета Играчки със звънче Чудовища и страшилища Гумен ринг - играчка Топки от плътна гума Хигиена и козметика Шампоани за куче Купи за хранене Транспортни клетки Транспорт с автомобил Тоалетни принадлежности Прибиране на отпадъци Тренировка, дресиране Повод и нашийник Врата за куче Дрехи за куче Добавки и витамини Препарати против паразити Лакомства Нови предложения Съвети за отглеждане
Trixie Ментов кокал 5 rows

Играчка от твърда гума с отвори и зъбчета - служи като четка за зъби за кучето, масажира венците и почиства зъбите по време на игра. Натурална твърда гума. Изключителна здравина и дълготрайност.

Играчката е с приятен ментов аромат - освежава дъха и успокоява венците на кучето.

Dog Bone Plush Star

Производител Trixie - Германия

Топка от твърда гума с отвори и зъбчета - служи като четка за зъби за кучето, масажира венците и почиства зъбите по време на игра.

Топката е с приятен ментов аромат - освежава дъха и успокоява венците на кучето.

Dog Bone Plush Star

Производител Freedog - Испания

Топка от твърда гума с отвори и зъбчета - служи като четка за зъби за кучето, масажира венците и почиства зъбите по време на игра.

Топката е с приятен аромат - освежава дъха и успокоява венците на кучето.

Dog Bone Plush Star

Dog Bone Plush Star

Производител Ferplast - Италия

Дентална играчка от твърда гума множество зъбчета - служи като четка за зъби за кучето, масажира венците и почиства зъбите по време на игра. Удобна за хващане и пренасяне, любима играчка на кучето

Dog Bone Plush Star

Производител Китай

Дентална играчка от твърда гума множество отвори и зъбчета. Ротиращите рингове със зъбци и издатини служат като четка за зъби за кучето.

Масажира венците и почиства зъбите по време на игра. Удобна за хващане и игра с кучето

Производител Ferplast - Italy

Дентална играчка от твърда гума апорт "Сателит" - служи като четка за зъби за кучето и масажира венците по време на игра.

Твърда, плътна, устойчива нетоксична гума - много подходяща за куче, на което му растат зъби.

Диаметър 7 см

Dog Toy Rubber Ring

Сигурна и здрава играчка, произведена от нетоксична, твърда натурална гума.

Идеална за куче, на което му растат зъби.

Играчката масажира челюстите и венците по време на игра.

Изключително устойчива и здрава естествена гума.

Размери 14 х 15.5 см
Тегло 300 гр

Dog Toy Rubber Ring

Производител Китай

 

Дентална играчка - кокал с набраздявания и зъбци и въртящи се дентални рингове.

Подходяща за едри и гигантски породи


дентални играчки с форма на кокал >