dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Всичко за кучето Промоции Храна за куче Добавки и витаминиМултивитамини Подобрено храносмилане Добавки за стави Добавки за козина Добавки с биотин Добавки за кости и зъби Успокояващи, против стрес Таблетки с водорасли Добавки за бебета Добавки за бременниДобавки за възрастни над 7 год Аксесоари за чисти зъби Лакомства и специалитети Купи за хранене Аксесоари за козина и нокти Повод и нашийник Шампоан за куче Препарати против паразити Колибка за куче Легло за куче Играчки за куче Транспортни средства Къща за куче Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Средства за дресиране Врата за куче Мода за куче Съвети за отглеждане


<< обратно

Beaphar Calminig Dog Collar - успокояващ нашийник за куче

Beaphar Calminig Dog Collar - успокояващ нашийник за куче

Успокояващ нашийник за куче - ефективно намалява проблемното поведение, породено от стресови ситуации. Подходящ за кучета от всички породи, размери и възрасти. Безопасните и натурални съставки, които бавно се освобождават за период от 6 седмици, оставят вашето куче спокойно, уравновесено и отпуснато, намалявайки потенциално деструктивното проблемно поведение. Предотвратява прекомерното лаене, дъвкане, безразборното маркиране и може да помогне на кучета, които страдат от раздяла.

Успокояващият нашийник съдържа валериан и лавандула, те често се използват при медикаментите, борещи се със стреса и тревожността при хората, а при кучета доказано намаляват излишното лаене, дъвкане, безразборното маркиране и друго нежелано поведение. Дългото действие на нашийника намалява стреса при ситуации като нов член на семейството, пътуване, посещение при ветеринаря, фойерверки или гости вкъщи. Веднъж поставен, активните вещества започват да се отделят веднага и кучето ще започне да се чувства по- спокойно до 1 час.

Цена 12.50 лв

Упътване: Не отваряйте пакетчето, ако няма да използвате нашийника веднага. Поставете нашийника така, че да можете да пъхнете два пръста между него и врата на вашето куче. Ако слагате нашийника на подрастващо куче, не забравяйте да го разхлабвате периодично. Отрежете излишната част от нашийника и я изхвърлете. За ефективно използване на нашийника той трябва да докосва кожата и да не бъде покрит от друг нашийник, който кучето може да носи. Ако бъде намокрен, нашийникът ще започне да действа отново щом изсъхне. Отстранете нашийника, когато къпете кучето и го поставете отново, когато животното изсъхне. Не поставяйте върху разранена кожа!

logo_beaphar

DOG CALMING SPOT-ON

Успокояващи пипети за куче - 3 бр в опаковка. Натурална, безопасна грижа за домашните любимци!

Понякога животните изпитват страх, стрес и безпокойство, които могат да предизвикат промяна в поведението им, някои кучета изпадат в паника при транспорт с автомобил, смяна на дома, посещение при ветеринар, парти, много гости, силен шум или гръмотевична буря.

Те демонстрират своя дискомфорт по различни начини - вдигат шум, лаят или вият, препикават обзавеждането или стават агресивни - късат мебели и дрехи.

Предлаганият от Beaphar успокояващ спот-он за куче е на изцяло натурална основа. Използва се 1 пипета на седмица. Прилага се отгоре на главата, между ушите.

Съдържа натурални и безвредни съставки - екстракт от Nepeta cataria, валерианово растение, розмарин, цвят от лайм, мента, цвят от хмел.

<< обратно  
Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки