dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Всичко за кучетоХрана за куче Аксесоари за козина и нокти Козметика за куче Сух шампоан - къпане без водаШампоан за малко кученце Шампоан за бяла козина Шампоан за черна козина Шампоан за кафява козина Шампоан за дълга козинаШампоан и балсам 2 в 1 Балсам за лесно разресване Спрей-балсам без отмиване Противопаразитен шампоан Шампоан за честа употреба Премахване на излишна козинаШампоан - парфюм Шампоан за мазна козина Хидратиращ за суха козина, чувствителна кожа Шампоан против пърхут Оздравяващ с овесена каша Против сърбежи, раздразнения Възстановяване и подхранване Протеинов шампоанОсвежаващ билков шампоан Шампоан за възрастни кучета Шампоан срещу дерматитСапун за кучеКърпа за къпанеХигиенни средстваВана за къпане и душ Устна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Почистване без вода Парфюми - за него и нея Привличащ спрей Спрей против гризанеПрогонващ спрей Противопаразитна пудра Спрей за разгонени кучета Премахване на петна Премахване на миризми Подложки и памперси Кърпа за къпане Медицинска яка Медицински чорапи Хигиенни кюлотиПрибиране на отпадъци Препарати против паразити Колибка за куче Легло за куче Играчки за куче Транспортни средстваПовод и нашийникДобавки и витаминиЛакомства и специалитети Купи за хранене Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Тренировка, дресиране Врата за куче Мода за куче    

вижте повече >

Шампоан с протеини от пшеничен зародиш - подходящ за честа употреба, хидратира, защитава и ревитализира кожата и козината. Разработен специално за честа употреба, подсилен с протеини, дава живот и плътност на козината.

Шампоанът PROTEIN PLUSTM предотвратява заплитането и наелектризирането на козината при кучето. Нежно почиства, хидратира и подхранва козината - балансираното PH не уврежда косъма или кожата.

опаковка 250 мл - цена 29 лв

В резултат - козината е мека, брилянтна, лесна за разресване. Подходящ е за всички типове козина, за куче, котка и малко кученце.

Oropharma Universal Shampoo е шампоан с прецизно балансирана pH-стойност, с цел минимално изсушаване на кожата. Розмаринът неутрализира неприятните миризми, които понякога се появяват в козината на кучето и се дължат на развиване на бактерии.

Добавените омекотяващи масла помагат за разплитане и лесно разресване на козината и възвръщат еластичността и блясъка и.

Подходящ е за всички породи кучета и малки кученца.

опаковка 125 мл - цена 18 лв

Упътване за използване

Намокрете козината с хладка вода. Сложете шампоан и го разтъркайте, докато се получи обилна пяна. Масажирайте пяната в козината на кучето 3-4 минути. Изплакнете. Повторете, ако е необходимо. Изсушете и разрешете козината.

Хипоалергенна формула
Не съдържа оцветители, изкуствени ароматизатори или миещи препарати - 100% естествени съставки

 

шампоани за малко кученце

шампоани за бяла козина

шампоани за черна козина

подхранващи балсами

противопаразитен шампоан

шампоани за дълга козина

шампоан за кафява козина


възстановяващ шампоан

шампоан с протеини

противопърхотен шампоан

сух шампоан за куче

успокояващ шампоан
Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници За контакт Реклама
Design Melias Ltd ***** All Rights Reserved