dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Всичко за кучетоХрана за куче Аксесоари за козина и нокти Козметика за куче Сух шампоан - къпане без водаШампоан за малко кученце Шампоан за бяла козина Шампоан за черна козина Шампоан за кафява козина Шампоан за дълга козинаШампоан и балсам 2 в 1 Балсам за лесно разресване Спрей-балсам без отмиване Противопаразитен шампоан Шампоан за честа употреба Премахване на излишна козинаШампоан - парфюм Шампоан за мазна козина Хидратиращ за суха козина, чувствителна кожа Шампоан против пърхут Оздравяващ с овесена каша Против сърбежи, раздразнения Възстановяване и подхранване Протеинов шампоанОсвежаващ билков шампоан Шампоан за възрастни кучета Шампоан срещу дерматитСапун за кучеКърпа за къпанеХигиенни средстваВана за къпане и душ Устна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Почистване без вода Парфюми - за него и нея Привличащ спрей Спрей против гризанеПрогонващ спрей Противопаразитна пудра Спрей за разгонени кучета Премахване на петна Премахване на миризми Подложки и памперси Кърпа за къпане Медицинска яка Медицински чорапи Хигиенни кюлотиПрибиране на отпадъци Препарати против паразити Колибка за куче Легло за куче Играчки за куче Транспортни средстваПовод и нашийникДобавки и витаминиЛакомства и специалитети Купи за хранене Тоалетна за куче Прибиране на отпадъци Тренировка, дресиране Врата за куче Мода за куче

FURminator deLuxe deShedding Tool

Лесно да изберете уред за прочистване козината на кучето - FURminator просто няма равен.

Намалява с 90% опадалата козина, внимателно прочиства подкосъма.

Остриета от висококачествена стомана с превъзходно качество и изработка достигат дълбоко под козината - почиствайки подкосъма от излишните косми. Изключително здрав инструмент - качествени стоманени остриета, удобна анатомична дръжка с малки гумени издатини за по-добро сцепление и по-здрав захват. Бутон за почистване изхвърля козината от остриетата - не се налага да докосвате остриетата с ръка.

Редовно почиствайте кучето с FURminator и то ще престане да оставя косми по мебелите и пода.

Furminator Toy
за куче до 4.5 кг >

Furminator S
за куче до 10 кг >

Furminator M
за куче от 10 до 25 кг >

Furminator L
за куче от 25 до 45 кг >

Furminator Giant
за куче над 45 кг >

 

Pet Head De Shed Me - шампоан, премахващ излишната козина

Незаменим помощник с аромат на ягодова лимонада

Задължително трябва да го имате, ако имате домашни любимци с козина! Нашият шампоан-чудо помага за премахване на излишната козина. За най добри резултати използвайте два пъти седмично с лосиона DeShed Me.

Ароматите на продуктите Pet Head са уникални и невероятни. Още едно предимство, което ги прави различни!

Професионално качество у дома!

 

Pet Head De Shed Me - лосион, премахващ излишната козина

354 мл истинско чудо с аромат на свежа диня.

Задължително трябва да го имате, ако домашните ви любимци са с козина, която се скубе. Нашият лосион-чудо помага за премахване на излишната козина. Съдържа екологично чисто кокосово масло и оставя козината толкова невероятно мека и копринена, това е лудост! Независимо дали има груба, къса или дълга козина, вашият любимец ще стане неустоим за галене! За най добри резултати използвайте два пъти седмично с нашия шампоан DeShed Me.

Ароматите на продуктите Pet Head са уникални и невероятни. Още едно предимство, което ги прави различни!

Професионално качество у дома!

 

Versele Laga Hairloss Shampoo - шампоан за косопад, при смяна на козина или при чувствителна кожа, с градински чай, розмарин и провитамин В5

Опаковка 250 ml. 

Производител Versele Laga - Белгия

   

шампоани за малко кученце

шампоани за бяла козина

шампоани за черна козина

подхранващи балсами

противопаразитен шампоан

шампоани за дълга козина

шампоан за кафява козина


възстановяващ шампоан

шампоан с протеини

противопърхотен шампоан

сух шампоан за куче

успокояващ шампоан

 

 


Design Melias Ltd ***** All Rights Reserved