dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за куче Гребени, четки, нокторезачки >> Хигиена, козметика: Устна/ зъбна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Сух шампоан Отстраняване на излишна козина Неутрализиране на миризми Премахване на петна от мебели Почистване на легла, постелки и дрехи на кучеПочистващи препарати за пода Мокри кърпи за кучето Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей и капки Препарати, отблъскващи кучето Памперси за постилане Памперси за обуване Медицинска яка Медицински обувкиПротивопаразитни продукти Кюлоти за разгонена кучка Спрей за разгонена кучка Вана, сапун, душ за къпанеШампоани и балсами за куче Кърпа за баня Почистване на лапи и козинаУспокояване на куче Добавки и витамини Препарати против паразити Лакомства Къща за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни клетки/чанти Транспорт с автомобил Тоалетна за кучеПовод и нашийник Врата за куче и котка Тренировка/ дресиране Мода за куче Специални предложения

Дезодориращи почистващи кърпи за куче и котка

Големи плътни хигиенни кърпи напоени с лосион. Използват се за почистване и ароматизиране на цялото тяло на домашния любимец.

  • Антибактериален, противогъбичен ефект.
  • Спират лошите миризми, дезодорират - аромат на манго.
  • Кърпи с много голяма площ, плътни и комфортни

Начин на употреба:
Поддържайте Вашето куче чисто и свежо с хигиенните кърпи на Freedog. Специалната материя на кърпите повишава почистващата им способност и разплитането на сплетената и слепена козина. Дезодориращ ефект. Трайно спират неприятните миризми - обезвреждат на бактериите, които ги предизвикват. С кърпите можете да почиствате цялото тяло, без очите и вътрешността на ушите.

Производител Freedog- Barcelona

 
 

 
 

Freedog Eye Wipes

Freedog Eye Wipes

Пакет влажни почистващи кърпи за очи

Големи плътни кърпи, напоени с лосион за почистване на чувствителната зона около очите на кучето.

Опаковката съдържа 40 бр мокри кърпи

тегло 500 гр - размер 28 х 18 см

цена 8.50 лв

 

Готови за използване мокри кърпи, напоени с успокояващ почистващ лосион за очи - почиствайте с тях козината около очите на кучето, за да премахнете следите от очния секрет.

 

Производител Freedog - Barcelona

 

   
 
 

Големи плътни почистващи кърпи за котки и кучета. Предназначени за общо почистване на лапи, козина, муцуна и др. Подходящи и за малки кученца.

Опаковката съдържа 40 бр
Размер на кърпата 30 х 20 см

Производител Ferplast - Italy

 

Beaphar Cleaning Wipes 100бр почистващи кърпички за очи и уши

100 бр почистващи кърпички, напоени с нежен лосион, опаковани в удобна за затваряне пластмасова кръгла кутия.

Идеални за почистване на уши и около очите на кучета и котки. Подходящи също за бързо почистване на лапите на кучето след разходка или при нужда.

100 бр - цена 12.50 лв

 

Меки почистващи мокри кърпи за куче

Овлажняващите и почистващи кърпи са перфектно решение за поддържане хигиената на домашния любимец, както у дома, така и навън. Големи кърпи от плътна мека материя - за идеално почистване.

Премахват праха и замърсяването от козината и лапите, неутрализират неприятните миризми, козината на кучето остава чиста и приятно ароматизирана.

Вече можете да почистите кучето, където и да сте.

 
   

Design Melia Ltd ***** All Rights Reserved