dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за кучеАксесоари за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни средства Тоалетна за куче Нашийник Повод и нашийник Врата за куче Свирка за куче Пуловер за куче Добавки и витамини Шампоан за куче Препарати против паразити Лакомства Най-търсени продукти Нови предложения

Подробности за серията
SWING вижте тук >>>

 

Ново! Интегрирана система за спиране на течението и вятъра - предотвратява охлаждането на помещението (моделите от 3 до 15 са с топлоизолационен капак на вратичката, подобен на стъклопакет, който дава по-добра изолация)

допълнителна информация >>>

 

 

 

 

Вратичка за котка

Котката е неуморен нещотърсач, обича да обикаля наоколо и да изследва - независимо дали ще обикаля мазето, килера или двора.

Вратичката за котки й предоставя възможност за свободно движение, без да се налага постоянно да ходите, за да отваряте и затваряте след нея. Вградената вратичка е перфектният аксесоар, ако имате котка за домашен любимец.

Предоставя на котката свободата да изследва околността, насърчава игрите на воля и независимостта, а котката много ги цени. Позволяват й да поддържа активен начин на живот и са грижа за доброто й здраве. Освен това вградената вратичка е начин да се осигури изход и да се даде спокойствие на домашни любимци, които оставени заедно постоянно се карат.

Можете да поставите вратичка за котка не само на външна, а и на интериорна врата - например на вратата на килера или банята, където сте избрали да стои котешката тоалетна. Вградената вратичка е гаранция, че котката ще има по всяко време достъп до тоалетната си, без да се налага постоянно да й отваряте.

Някои котки приемат веднага котешката вратичка, други имат нужда от убеждаване, за да се съгласят да я ползват. Може да използвате котешка трева или особено вкусно лакомство, за да насърчите котката да се научи да минава през вратичката. След като мине напред-назад няколко пъти в ваша помощ, ще стане по-лесно за нея да преминава и сама.

В днешно време котките се отглеждат основно удома, почти без да излизат навън, а обездвижването е вредно и опасно за тях. Те обичат да са на открито, имат нужда от движение и слънце, от това да потичат по трева, да се покатерят по дърветата и да гонят бръмбари. Котешката вратичка ще позволи на вашата домашна любимка да се разхожда навън когато е в настроение.

Изборът на вратичка зависи от конкретните нужди - предлагаме няколко размера, два цвята, както и вариант с нашийник с магнитен ключ и електронна вратичка, която чете вграденият чип на котката.

Ако Ви е необходим базов модел за монтаж на вратата на килера, Swing 1 или Swing 3 ще свършат отлична работа.

А ако желаете да монтирате котешката вратичка на входна врата, може би ще предпочетете Swing 7 - вратичка, към която получавате нашийник с магнитен ключ, така че само вашата котка да може да минава през отвора й. При приближаване на ключа към механизма на вратичката се чува изщракване и тя се отключва, а след преминаване на котката се заключва отново.

Друг възможен вариант е Swing 9 - електронна програмируема вратичка, позволяваща да въведете номера на имплантирания микрочип на Вашата котка. Ако котката има чип, Swing 9 е отличен избор, само тя ще може да минава през вратичката и няма да се налага да носи специален нашийник, за да получи достъп. Вратичката автоматично прочита чипа и пропуска котката.

Моделите Swing 11 и Swing 15 са с по-големи размери и по-подходящи за средни или едри породи куче.