dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Храна за куче Гребени, четки, нокторезачки >> Хигиена, козметика: Устна/ зъбна хигиена Лакомства-четки за зъби Грижа за ушите Грижа за очите Сух шампоан Отстраняване на излишна козина Неутрализиране на миризми Премахване на петна от мебели Почистване на легла, постелки и дрехи на кучеПочистващи препарати за пода Мокри кърпи за кучето Парфюми - за него и нея Спрей против гризане Привличащ спрей и капки Препарати, отблъскващи кучето Памперси за постилане Памперси за обуване Медицинска яка Медицински обувкиПротивопаразитни продукти Кюлоти за разгонена кучка Спрей за разгонена кучка Вана, сапун, душ за къпанеШампоани и балсами за куче Кърпа за баня Почистване на лапи и козинаУспокояване на куче Добавки и витамини Препарати против паразити Лакомства Къща за куче Легло за куче Играчки за куче Купи за хранене Транспортни клетки/чанти Транспорт с автомобил Тоалетна за кучеПовод и нашийник Врата за куче и котка Тренировка/ дресиране Мода за куче Специални предложения
 

Памперси Genico със самозалепваща лента
Self adherent absorbent liners

Памперси, които директно могат да се залепят на пода и не се нуждаят от специална захващаща подложка. Супер абсорбиращи, поемат течността за секунди и я превръщат в гел. Genico помага да решите хигиенните проблеми, свързани с транспортиране на куче, когато се налага да прекара много часове затворено в клетка.
Полезни са при отглеждането на малко кученце, да го научите да ползва за тоалетна само позволена от вас зона. Полезни са и за възрастни кучета, които няма да имате възможност да изведете известно време, а също за болни и възстановяващи се кучета, които са трудно подвижни. За женски кучета, по време на разгонване, когато не е препоръчително да бъдат извеждани. Идеален продукт за защита на кушетки и килими, или за застилане на клетка с куче, кошара с бебета кученца, котенца и др

GENICO Medium 60 х 60 см 10 бр 24.50 лв
GENICO Basic 60 х 60 см 50 бр 55 лв
GENICO Large 60 х 90 см 10 бр 29.50 лв

Savic Puppy Trainer Spray, 200 мл.

Savic Puppy Trainer Spray е спрей за обучение в хигиенни навици на кучета, живеещи в дома.  Привличащ спрей за кучешка тоалетна.

Разклатете добре преди употреба! Поставете подложка за обучение на Savic на пода, но далеч от мястото за спане и хранене. Пръскайте често върху подложката от растояние около 15 см и поставяйте често там своето кученце, за да може да се облекчи.

Внимание! Не вдишвайте спрея! Използвайте в проветриви помещения! Избягвайте контакт с очите и кожата. Пазете от достъп на деца.

Спрей 200 ml - Цена 18 лв

Производител Laboratorios Bilper Group - Испания

Camon Attrativo

Тези капки са специално предназначени да помогнат на вашето куче да се научи да ползва за тоалетна място, избрано от вас.

Помагат на кученцето бързо и лесно да изгради нужните хигиенни навици.

Начин на употреба: Пръскате няколко капки върху избраното място и кученцето ще разбере, че трябва да го използва.

Опаковката съдържа 25 мл - цена 12 лв

Препаратът се използва с хигиенните памперси, които можете да поставите върху специалните подложки Puppy Trainer Pad >

Това етерично масло се капе за специалните подложки за кученце. Миризмата стимулира кучето да използва подложката за тоалетна, приучването към хигиенни навици е по-лесно и по-бързо.

Опаковката съдържа 50 мл - цена 12 лв

Данни за продукта:
• Етерично масло за специалната подложка за кученце
• За бързо и лесно обучение
• Съдържание: 50 мл

Важно: кученцето трябва да се хвали след всяка правилна употреба!

Добавете 2-3 капки на специалната пелена или вестника Поставете кученцето веднага след ядене или пиене на повърхността. След всяка употреба сменяйте пелената и накапвайте отново. По-късно се поставете пелена или вестник пред вратата на апартамента/ извън къщата.

Този спрей е специално разработен, за да помогне на вашето куче да се научи да ползва за тоалетна място, избрано от вас.

Спреят помага на кученцето бързо и лесно да изгради нужните хигиенни навици.

Начин на употреба: Пръскате няколко капки върху избраното място, кученцето скоро ще разбере, че трябва да го използва.

Опаковката съдържа 20 мл - цена 15 лв

Препаратът се използва със специалните подложки Puppy Trainer Pad >
и хигиенните памперси на Beaphar.

 

 

Хигиенни памперси за приучване на малко кученце или котенце към тоалетна. Постепeнно изнасяйте подложката към вратата на стаята, като го поощрявате да ходи навън. Подобрена формула с изключителна попиваща способност. Попива напълно за 30 секунди. Използвайте подложка с по-голям размер, ако вашият любимец е от едра порода Предлага се в размери:

Размер 35 х 45 см - 10 бр - цена 6.90 лв

Размер 60 х 40 см - 20 бр - цена 14.50 лв

Размер 90 х 60 см - 5 бр - цена 8.50 лв

Производител Karlie/Flamingo - Germany

 

Пакет памперси - за приучаване на кученца от средни и малки породи към тоалетна. Памперсите се поставят в хигиенна подложка с размери 48 х 35 см - подробности тук >>

Могат да се използват и самостоятелно, имат висока адсорбционна способност, поемат урината за секунди.

Размери: 45 х 30 см

За приучване на кученцето да ги ползва, върху памперсите се пръска препаратът Puppy Trainer

Памперс 1 бр - цена 1 лв

Пакет 15 бр - цена 19 лв
Пакет 30 бр - цена 20 лв
Пакет 50 бр - цена 42 лв

Пакет 100 бр - цена 72 лв

Пакет памперси - за приучаване на кученца от средни и малки породи към тоалетна. Памперсите се поставят в хигиенна подложка с размери 63 х 48 см - подробности тук >>

Могат да се използват и самостоятелно, имат висока адсорбционна способност, поемат урината за секунди.

Размери: 60 х 45 см

За да се приучи кученцето да ги ползва, върху памперсите се пръска препаратът Puppy Trainer

Пакет 15 бр - цена 28 лв
Пакет 30 бр - цена 42 лв
Пакет 50 бр - цена 52 лв
Подложка средни породи Подложка големи породи Хигиенни памперси - гащички

Как да решим козината на кучето?

Редовното почистване на козината на кучето с качествен гребен или четка има много предимства както за кучето, така и за вас.

Ако четкате козината му поне веднъж седмично, ще премахнете опадалата козина и тази, която е на път да падне и така ще намалите значително количеството опадала козина по мебелите, пода и дрехите си. Това е лесен начин да спестите време и усилия, които иначе хвърляте, за да почиствате цялата къща. Редовното четкане на козината на кучето е полезно и за самото куче - то помага за правилното разпределяне на естествените мазнини, които кожата му отделя и това прави козината му по-здрава, жизнена и красива.

Ако кучето е дългокосместо, редовното четкане помага да се избегне заплитането на козината, а ако дългокосместо куче бъде оставено без редовна грижа за козината, се образуват грозни заплитания, които се налага да бъдат изрязвани. Висококачествени четки ще намерите тук >

Каква четка или гребен да изберем за кучето?

Предлагат се голямо количество първокласни продукти за грижа за козината. Furminator е много популярна опция - той премахва нежно подкосъма, който е на път да опада, без да реже или поврежда козината на кучето и без да драска кожата му. Фурминаторът е много подходящ за кучета с козина в отлично състояние, която се нуждае от редовно прочистване.

Ако имате дългокосместо куче, по-добре изберете за него гребен с широко разположени зъби, четка с въртящи се зъби и ръкавица или четка за обиране на опадалата козина.

Късокосместа порода можете да разрешете и с гребен с по-ситно поставени зъби, гумена четка.

При късокосместа порода с много плътна и гъста козина може би е добра идея да опитате комбинирана метална четка.

Четките с бутони за лесно почистване са подходящи за всяка козина и много удобни - просто натискате бутона след като срешите кучето и опадалата козина бива изхвърлена от почистващ механизъм.

Ако козината е дълга или много склонна към заплитане, използвайте детайлиращ гребен за разплитане или едноредна четка с широко разположени въртящи се зъбци. Козметика за дълга козина можете да намерите тук >

Да оформяте дължината и формата на козината на кучето можете и сами, без да се налага да го водите на фризьор. Предлагаме висококачествени професионални електрически машинки за подстригване на куче , триминг остриета за куче, триминг с вградено бръснарско ножче, както и тримери за пълно прочистване на подкосъма. Ножици за подстригване, както и ножици за филиране - за красиво оформящо изтъняване на козината можете да намерите тук >

Ако желаете да изрязвате сами ноктите на кучето си, висококачествени клещи за нокти ще намерите на следния адрес >

Четки, удобни за къпане и оптимално нанасяне на шампоан на куче можете да намерите на следната страница >

Без значение какъв гребен или четка ще изберете, важното е да се научите да го използвате така, че да постигате оптимални резултати. Когато решите козината, правете го ПО ПОСОКА на естествения й растеж, а не срещу косъма. Бъдете внимателни при ресането и четкането на козината - кожата на кучето е нежна и деликатна, внимавайте да не го драскате или скубете. Грижата за козината трябва да бъде приятно преживяване както да Вас, така и за домашните любимци. Ако кучето се страхува от гребена, започнете бавно и внимателно, в началото го решете по няколко секунди на ден, всеки следващ ден малко по-дълго, докато достигнете до рутина, която да е удобна както за вас, така и за кучето.

Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки За контакт Реклама