dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Котешка храна Мебели за котка Драскала, катерушки Къща за двор Клетка за сигурност Добавки, витамини Аксесоари за котка Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Козметика за котка Против космени топки Привличащ спрей Сух шампоан за котка Лосион за уши Лосион за очи Мокри кърпички за очи Кърпички за интимни зони Кърпички за общо почистване Дезодорант за кот. тоалетна Отблъскващ спрей Голяма кърпа от микрофибър Неутрализатор на миризми Тоалетна и аксесоари Почистване на килими, мокети, дамаски Почистване и обезмирисяване Спрей с успокояващи феромони Изпарител с успокояващи феромони Шампоани за котка Средства против паразити Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Трева за котка Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения Съвети за отглеждане на котка

Beaphar Stop It Exterier Spray - отблъскващ спрей за кучета и котки, 400 мл

 

 

Излъчва неприятна за кучето и котето миризма и те избягват тези места. След няколко приложения животните се научават да не ходят там.

САМО за открити площи като трева, цветя и алеи. 

   

Beaphar Behave Spray 125мл – отблъскващ спрей за котки

Препарат за коригиране на поведението на котки в дома. Този спрей съдържа безопасна субстанция, което е неприятна за котките, и вашият домашен любимец избягва да драска и дъвче местата напръскани с Pet Behave. 

 

 

 

 

STOP INDOOR SPRAY

Спрей за кучета и котки.
Спира домашния любимец от достъп до нежелани места в дома.

Изцяло натурални съставки, безвредни за хората и за домашните любимци.

STOP OUTDOOR SPRAY

Спрей за кучета и котки.
Спира домашния любимец от достъп до нежелани места навън.

Изцяло натурални съставки, безвредни за хората и за домашните любимци.

Течен концентрат, който позволява да държите котките и кучетата далеч от автомобила си, градината или оградата.

  • Не се отмива от дъжд, траен и ефективен.
  • Абсолютно безвреден за животните
  • 1 бутилка е достатъчна третиране на 100 m².

Начин на употреба: Разтърсете бутилката преди употреба. За кучета: 25 ml - около 2 супени лъжици - се разтварят в 0.5 литра топла вода - с температура около 40 °C. Приложете разтвора върху повърхностите, които котето или кучето трябва да избягва. Повтаряйте ежеседмично в продължение на 4 седмици.

Продуктът не се отмива от дъжда. Една бутилка е достатъчна за третиране на 100 m². За котки използвайте двойно по-висока концентрация, защото те нямат толкова добро обоняние като кучетата.

Бутилка с 500 мл концентрат
Цена 18.50 лв

Design Melia *****       All Rights Reserved