dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Котешка храна Мебели за котка Драскала, катерушки Къща за двор Клетка за сигурност Добавки, витамини Аксесоари за котка Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Козметика за котка Против космени топки Привличащ спрей Сух шампоан за котка Лосион за уши Лосион за очи Мокри кърпички за очи Кърпички за интимни зони Кърпички за общо почистване Дезодорант за кот. тоалетна Отблъскващ спрей Голяма кърпа от микрофибър Неутрализатор на миризми Тоалетна и аксесоари Почистване на килими, мокети, дамаски Почистване и обезмирисяване Спрей с успокояващи феромони Изпарител с успокояващи феромони Шампоани за котка Средства против паразити Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Трева за котка Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения Съвети за отглеждане на котка
 

BEAPHAR Eye Cleaner 50 ml

Капки за очи

Eye Cleaner с добавени МСМ е специално разработен, за да успокоява и почиства очите на котките и кучетата. Eye Cleaner помага за насърчаване на механизма за самопочистване на очите и измиването им от прах, кал и други замърсявания.

Прилага се директно в очите. С пипета за лесно нанасяне. 

Производител Beaphar, Холандия

 

Freedog Eye Wipes

Freedog Eye Wipes

Пакет влажни почистващи кърпи за очи

Големи плътни кърпи, напоени с лосион за почистване на чувствителната зона около очите на котката.

Опаковката съдържа 40 бр мокри кърпи

тегло 500 гр - размер 28 х 18 см

цена 8.50 лв

 

Готови за използване мокри кърпи, напоени с успокояващ почистващ лосион за очи - почиствайте с тях козината около очите на котката, за да премахнете следите от очния секрет.

 

Котката зависи от зрението си не по-малко от човека. Окото е чувствителен орган и се нуждае от особена грижа и внимание.

Окото на котката сълзи, за да поддържа влажността си. Случва се този очен секрет да засъхне по козината.

Oropharma Eye Care е лосион за почистване на очите - специално разработен за котки - за почистване на очите им и за премахване на засъхналия очен секрет от козината.

Съдържа екстракт от метличина, позната с успокояващото си противовъзпалително действие. Не променя цвета на козината.

Упътване за използване

Поставете малко от лосиона върху кърпа и внимателно избършете петната от очен секрет.

производител - OROPHARMA - Versele Laga - Белгия

Beaphar Cleaning Wipes 100бр почистващи кърпички за очи и уши

100 бр почистващи кърпички, напоени с нежен лосион, опаковани в удобна за затваряне пластмасова кръгла кутия.

Идеални за почистване на уши и около очите на кучета и котки. Подходящи също за бързо почистване на лапите на кучето след разходка или при нужда.

100 бр - цена 12.50 лв

Производител Beaphar, Холандия

Овлажняващ и витализиращ гел за очи Eye Gel против възпаления

Eye Gel съдържа витамин А, който помага за освежаване и овлажняването на очите и съединителната тъкан. Също така помага за облекчаване на раздразнението на очите. 

Съдържа 5 мл гел. 

Цена 18.40 лв

Производител Beaphar, Холандия

Beaphar Eye Care

Лосион за почистване на козината около очите. Окото е чувствителен орган, заслужаващ внимание и грижи. Окото секретира сълзи - те са естественото му средство за овлажняване. Тези сълзи засъхват и оставят следи върху козината около очите кафеникави кръгове

Лосионът TEAR STAIN REMOVER на BEAPHAR е недразнещо очите, изцяло натурално средство за почистване на секрета от окото, включително засъхналите следи.

Упътване за използване

Капнете от лосиона върху кърпа или тампон и внимателно избършете петната от очен секрет.

производител - BEAPHAR - Холандия

Design Melia *****       All Rights Reserved