dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Котешка храна Добавки, витамини- За бебе и малко коте - За красива, блестяща козина - Против стрес - Мултивитамини за котки - Малц против космени топки - Здрави зъби, кости - Бонбониера за котки - Деликатесни пръчици - Деликатесни хапки - Грижа за ставите - Грижа за уринарните пътища - За котки над 7 години Трева за котка Аксесоари за козина, нокти Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения


Sanal RENAL - Kidney Care

Желирани капсули за котка Beaphar NutriSupport Kidney Cat са предназначени за котки, предразположени към проблеми или с проблемни бъбреци. Това вкусни добавки с аромат на сьомга. Добавеният таурин подпомага функциите на очите и сърцето, а L-карнитинът благоприятства способността на клетките да използват мастни киселини за енергия, което е полезно за много мускули в тялото като сърцето и съдовите тъкани.

Котките с проблеми с бъбреците могат да имат намалена способност да абсорбират L-карнитин, а желирани капсули за котка Beaphar NutriSupport Kidney Cat могат да помогнат в случая. Съдържат и мая, която се оказа добър източник на нуклеотиди за подпомагане на клетъчната регенерация.

Лесносмилаема хранителна добавка без изкуствени оцветители. Хипоалергенно предложение с ниско съдържание на калории и перфектно адаптирано, за да подпомогне работата на бъбреците на котката. Направена е от натурални активни съставки.

12 броя - цена 19.60 лв

Препоръчителна ежедневна употреба за котки: 1 желе.

Производител Sanal Nederma BV - The Netherlands

Лакомство с подкрепа за бъбреците Kidney-Bits от Beaphar, Холандия

Kidney Support Bits –хрупкави хапки за котки с бъбречни проблеми, 35гр.

Доброто хранене е от съществено значение за котки с хронично бъбречно заболяване. От неподходящата храна се произвеждат повече отпадачни продукти, които допълнително оказват натиск върху вече заболелите бъбреци. Kidney Support Bits са формулирани с подходящи нива на висококачествен протеин и ниско съдържание на фосфор. При уриниране, котките страдащи от бъбречни проблеми, отделят много витамин B преди той да бъде усвоен от организма. За да компенсират, Kidney Support Bits са обогатени с допълнително витамин B, компенсираща необходимостта на организма.

Котките обикновенно показват признаци на хронична бъбречна недостатъчност, когато около 70% от капацитета на бъбреците бъде загубен. Въпреки че няма непосредствен лек за бъбречна недостатъчност при котките, осигуряване на правилното хранене е от съществено значение, за да се запази функцията на останалата здрава бъбречна тъкан.

Опаковка 35 g - Цена 4.50 лв

Дозировка: до 10 хапки на ден. Винаги осигурявайте наличие на прясна вода.

Beaphar Urinary-Bits – хрупкаво лакомство за профилактика на уринарния тракт

Идеален за котки които живеят в двора или у дома - за котки с проблеми в уринарния тракт.

Често е трудно да направиш правилният избор когато търсиш лакомсво с което да поглезиш котка с диетични "специални изисквания". Beaphar Urinary-Bits са хрупкави джобчета са подходящи за всички котки, но са особено подходящи за котки, страдащи от проблеми с уринарния тракт. Те имат ниско съдържание на калций и мазнини, и съдържат ценни омега-3 и омега-6 мастни киселини за укрепване на здравето на вашата котка.

Тези незаменими мастни киселини, не само са полезни за метаболизма на котката и имунната система, но също така осигуряват здрава кожа и лъскава козина. Beaphar Urinary-Bits съдържат червени боровинки на прах за насърчаване здравето на пикочния мехур. Ниските нива на витамин D и калций спомагат да се предотврати образуването на камъни в него и по този начин защитават срещу увреждане на стената му

Опаковка 35 гр - цена 4.50 лв

- Ниско съдържание на калций и мазнини: също подходящ за котки с наднормено тегло
- С вкус на сьомга
- Подържат здрав уринарен тракт
- С ценните омега мастни киселини
- С високо съдържание на витамини: пиридоксин (витамин В6) и витамин Е
- С червени боровинки

<< обратно  
Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки