dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Котешка храна Добавки, витамини- За бебе и малко коте - За красива, блестяща козина - Против стрес - Мултивитамини за котки - Малц против космени топки - Здрави зъби, кости - Бонбониера за котки - Деликатесни пръчици - Деликатесни хапки - Грижа за ставите - Грижа за уринарните пътища - За котки над 7 години Трева за котка Аксесоари за козина, нокти Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложенияSanal Surprise Pack

Комплект мултивитаминни лакомства - 4 опаковки х 55 броя

Комплектът с изненади за котката от Sanal - това са разнообразни по форма витаминни деликатеси - рибки със сьомга, сърчица с пилешко, звездички с телешко и витаминови кръгчета.

Sanal винаги предлага 100% натурални продукти, без консерванти.

Лакомствата на Sanal съдържат пълният витаминен В-комплекс: витамини В1, В2, В6 и В12. Бирената мая в състава на витамините е богата на витамини и минерали, спомагащи за доброто здраве и енергия на котката, ридаващи на козината здрав вид и разкошен блясък.
. Дрожжи, входящие в состав витаминов, богаты витаминами и минералами, придающими шерсти здоровый вид и роскошный блеск. Кошки становятся жизнерадостными и энергичными.

Комплект 4 опаковки х 55 броя - цена 9.60 лв

Дозировка: 2-3 таблетки на ден

Производител Sanal Nederma BV - The Netherlands

<< обратно  
Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки