dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Котешка храна Добавки, витамини- За бебе и малко коте - За красива, блестяща козина - Против стрес - Мултивитамини за котки - Малц против космени топки - Здрави зъби, кости - Бонбониера за котки - Деликатесни пръчици - Деликатесни хапки - Грижа за ставите - Грижа за уринарните пътища - За котки над 7 години Трева за котка Аксесоари за козина, нокти Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложенияСъстои се от висококачествена естествена бирена мая, източник на витамини, аминокиселини и минерали. Комбинацията от витамини с фолиева киселина и цинк прави козината лъскава и също така подобрява апетита и жизнеността.

Обогатен с β-глюкани, които подобряват устойчивостта. Винаги използвайте Opti Form в периоди на слабост, умора или възстановяване след заболяване. Opti Form е обогатен с MOS (мано-олигозахариди), за отлично храносмилане без никакви проблеми. Таблетките са много вкусни и затова също са подходящи и като награда.

Опаковка 100 таблетки - 14 лв

Sanal Multi Vitamins Cat - Premium

Beaphar витамини Kittis Mix котешки микс

Котешките сърца с Биотин+Таурин, с протеин и със сирене съдържат много витамини.

Тауринът е за сърцето, жлъчката, мозъка и очите. Биотинът помага за здрава кожа и козина. Протеинът поддържа вашата котка здрава, а сиренето е за по-добър вкус.

Дозировка: 3-6 таблетки дневно.

Beaphar котешки микс,180бр

цена 10.90 лв

Beaphar котешки микс 750 бр

цена 36.50 лв

Beaphar мултивитаминна паста за коте

Beaphar мултивитаминна паста за котки е с две функции в една туба. Комбинацията на мултивитаминна паста с кондиционираща паста предотвратява кожни проблеми и осигурява прекрасна козина. Продуктът гарантира, че вашата котка ще бъде здрава и жизнена повече откогато и да е било.

Мултивитаминна паста:

Витаминната паста съдържа всички витамини и минерали, от които вашата котка има нужда, за да се чувствува здрава и в превъзходно състояние. Тауринът е добавен за добра функция на очите на вашата котка. Той не може да бъде произведен от самата котка, ето защо е необходимо да се набавя допълнително. Естественият източник на калций в тази паста пък е млякото. Това го прави много лесно усвоим за вашата котка.

Кондиционираща паста:

Кондициониращата паста съдържа допълнително минерали и BIO-MOS (Манан Олиго Захариди). BIO-MOS е естествен компонент на клетките на маята, който активно стимулира здравословна чревна флора на вашата котка.

Здравословната чревна флора в отговор на това осигурява:

-По-добро храносмилане;
-Повишени съпротивителни сили;
-Намаляване на негативното действие на вредните бактерии.
- Резултатът е без чревни проблеми, здрава и щастлива котка.

Инструкция за употреба: Давайте на вашата котка по 3 см от пастата на ден. Това може да става с храната или директно от тубата.

Производител:Beaphar B.V.,Холандия

BEAPHAR TOP 10 - мултивитаминни таблетки за котка

Beaphar TOP 10 - мултивитаминни таблетки за котки – добавка към храната. Съдържат всички необходими витамини, минерали и микроелементи, които осигуряват здраве и жизненост на вашата котка. ТОР 10 подпомагат развитието на здрави кости и зъби при млади и израстнали котки, гарантират лъскава козина и добър тонус.
Съдържат и Таурин за здраво сърце и отличен външен вид.

Дозировка: по 1 табл.на ден към храната на котката

Съдържание: мая, витамини А, В1, В2, В6, В12, С, Д3, Е, минерали, месо и месни продукти, риба и рибни продукти, вода.

Да се съхраняват при стайна температура.
Опаковката съдържа 180 таблетки - достатъчни за една котка за 6 месеца!

Цена 15.40 лв

Beaphar Laveta Cat

Средство за подобряване на състоянието на козината и зрението при котките. Падането на косъма, слабата и губеща блясъка си козина често се дължи на недостатъци при храненето. ЛАВЕТА отстранява тези неприятни явления а също така предотвратява образуването на пърхут и подпомага сезонната смяна на козината. ЛАВЕТА осигурява на вашата котка красива, блестяща и гъста козина. ТАУРИН е добавен за подобряване на метаболизма и зрението.

Добавени витамини: A; С, D3;E; К; B1; B2; B6; B12

Цена 12.40 лв

Дозировка: Ежедневно се добавя към храната или водата по 5-10 капки за котки със средни размери и по 15-20 за едри котки.

 

Паста за котки Beaphar Poultry Paste с пиле е:

  • С високо съдържание на пилешко месо;
  • Без зърнени култури;
  • Без захар;
  • С добавен таурин;
  • С биотин и Омега 3 и 6 мастни киселини;
  • За подпомагане на сърдечната функция;
  • За красив външен вид.

Паста за котки Beaphar Poultry Paste е подходяща за ежедневна консумация. Тауринът е полезен за зрението и здравословното функциониране на сърцето. Омега 3 и Омега 6 мастни киселини пък осигуряват важни хранителни вещества и допринасят за хубава и лъскава козина.

Съставки: пиле (43%), пуйка(6.2%) патица (2.6%)

Добавки: таурин (5.000 mg), месо, други животински продукти, сурови масла и мазнини

Препоръки за храненето: Давайте по 3 см паста на ден. Прибавяйте към храната или давайте като награда направо от тубата. Не превишавайте дневната дажба. Увеличеният дневен прием може да повлияе отрицателно на здравето на котката. Задължително осигурявайте постоянен достъп до прясна вода на вашата котка.

Съхранявайте на хладно място.

<< обратно  
Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки