dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Котешка храна Добавки, витамини- За бебе и малко коте - За красива, блестяща козина - Против стрес - Мултивитамини за котки - Малц против космени топки - Здрави зъби, кости - Бонбониера за котки - Деликатесни пръчици - Деликатесни хапки - Грижа за ставите - Грижа за уринарните пътища - За котки над 7 години Трева за котка Аксесоари за козина, нокти Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложенияSanal Joint Care

Деликатесни мултивитаминни лакомства - с грижа за ставите

Деликатесни лакомства за котката от Sanal - съдържат глюкозамин и хондроитин за здрави стави.

Sanal винаги предлага 100% натурални продукти, без консерванти.

Лакомствата на Sanal съдържат пълният витаминен В-комплекс: витамини В1, В2, В6 и В12, А, D и Е. Бирената мая в състава на витамините е богата на витамини и минерали, спомагащи за доброто здраве и енергия на котката, ридаващи на козината здрав вид и разкошен блясък.

Опаковка 75 грама - цена 9.60 лв

Дозировка: 2-3 таблетки на ден

Производител Sanal Nederma BV - The Netherlands

Подробна информация >

Lintbells YuMOVE Cat е натурална формула, която помага за намаляване на сковаността, предпазване на ставите за дълъг период и подобряване на подвижността.

  • Подпомага естествения противовъзпалителен процес на тялото.
  • Облекчава схванатите стави.
  • Поддържа структурата на ставите.
  • Подобрява подвижността на ставите.

Екстрактът VitaEase TM GLM осигурява значително по-високи нива на Омега 3 в YuMOVE ADVANCE for Cats за да помогне на естествения противовъзпалителен процес на тялото.

Производител Lintbells - марка N1 във Великобритания

<< обратно  
Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки