dogcatrabbitferrethamsterParrotbirdfishTurtlelizard
Начало Котешка храна Добавки, витамини- За бебе и малко коте - За красива, блестяща козина - Против стрес - Мултивитамини за котки - Малц против космени топки - Здрави зъби, кости - Бонбониера за котки - Деликатесни пръчици - Деликатесни хапки - Грижа за ставите - Грижа за уринарните пътища - За котки над 7 години Трева за котка Аксесоари за козина, нокти Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения
   

Иновационният продукт Cat Comfort® на Beaphar изключително ефективно спира поведенчески проблеми, свързани с маркиране, разгонване, безпокойство, смяна на дома, транспортиране. Cat Comfort® дава на котките чувство на сигурност дори в нова, непозната среда, или ако попаднат в трудна за тях ситуация

С изпарителят за феромони Cat Comfort® нежеланото поведение на котките се разрешава естествено - Cat Comfort® разпръсква във въздуха феромоните, с които котките маркират познатата и безопасна за тях среда. Препоръчва се:

  • За спиране и предотвратяване на маркирането с урина.
  • За спиране и предотвратяване драскането по мебели.
  • За успокояване на котката в нова или стресова среда
  • При продължително мяукане, нервно поведение
  • Нов член на семейстовто (дете/куче/коте/зайче)
  • Посещение на много хора в къщата (рождени дни/партита)

Комплект дифузер и флакон с феромони

цена 42 лв

Резервен флакон с феромони за дифузер

цена 32 лв

Опаковка дифузер и флакон с феромони - покрива площ до 70 кв м.
Достатъчен за 30 дни непрекъсната употреба.

Beaphar Calminig Collar - успокояващ нашийник за котка

Beaphar Calming Collar - успокояващ нашийник за котка

успокояващ нашийник - цена 24.80 лв

Beaphar успокояващ спрей за дома е формулиран с успокояващи феромони, за да осигури естествена релаксация и чувство за спокойствие. Помага на котките да се чувстват по-спокойни в нови и стресови ситуации. Направен е за употреба у дома и помага да се предотвратят симптомите на стрес и нежелано поведение като например драскане, постоянно мяукане и маркиране.

Beaphar успокояващ спрей за дома е особено полезен за котките при пътуване, посещение при ветеринар или преместване в ново местообитание. Полезен е и у дома за помощ при нервност, безпокойство и силни емоции.  Може да се използва по време на стресови събития като например поява на нов домашен любимец, ремонт у дома, ново местообитание, фойерверки или гръмотевици.

Инструкции: Разклатете добре преди употреба. Напръскайте там където котката проявява нежелано поведение. Може да се пръска и върху одеала, играчки и уреди за драскане за да се предизвика чувство за спокойствие. Преди транспорт напръскайте в чантата за пренасяне или на постелката вътре.

Не пръскайте директно върху котката! Преди употреба тествайте на незабележимо място, за да видите дали оставя петна.

Beaphar успокояващ спрей за дома

Производител Sanal Nederma BV - The Netherlands

Cat Calming Spot On - Успокояващи пипети за котки - 3 бр

Beaphar CatComfort Calming Spot On - успокояващи капки с феромони за котки!

Понякога животните изпитват страх, стрес и безпокойство, които могат да предизвикат промяна в поведението им, някои животни изпадат в паника при транспорт с автомобил, смяна на дома, посещение при ветеринар, парти, много гости, силен шум, ремонт или гръмотевична буря.

Те демонстрират своя дискомфорт по различни начини - вдигат шум, мяучат високо, препикават обзавеждането или стават агресивни.

Beaphar CatComfort Calming Spot-On е подходящ за котки от всички породи от момента, в който напуснат котилото. Ефектът на всеки спот-он трае до 1 седмица. Приложете отново, ако е необходимо.

CatComfort съдържа копие на естествено произведения феромон за успокояване на котките, който веднага се разпознава от тях. Естествено се произвежда от майката, когато кърми котенцата си..

Намалява проблемното поведение и успокоява котката.

Beaphar Calming Bits – успокояващи хапки за котки, 35гр

Beaphar Calming Treats –
успокояващи хапки за котки, 35гр

Ефективно подтискат проблеми в поведението свързани със стресови ситуации. За котки от всички възрасти и породи. Изготвени от изцяло натурални и безопасни съставки, които се освобождават бавно. Съдържат екстракти от валериан и лавандула.  

Пакет успокояващи хапки, 35 гр

Цена 4.80 лв

Beaphar Catnip Bits - джоб хапки с котешка трева

Неустоимо лакомство за котката - деликатесни успокояващи хапки.

Опаковка 150 гр - цена 8.60 лв

 

   
Design Melias *****       All Rights Reserved