dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Котешка храна Добавки, витамини- За бебе и малко коте - За красива, блестяща козина - Против стрес - Мултивитамини за котки - Малц против космени топки - Здрави зъби, кости - Бонбониера за котки - Деликатесни пръчици - Деликатесни хапки - Грижа за ставите - Грижа за уринарните пътища - За котки над 7 години Трева за котка Аксесоари за козина, нокти Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложения


Oropharma Anti Hairball е препарат, премахващ космените топки от стомаха на котката и предотвратяващ образуването на нови.

Котките са много чисти животни. Те постоянно почистват козината си и поглъщат много косми в процеса. Тази несмилаема маса се събира в стомаха и храносмилателните пътища и образува космени топки.

По тази причина котките ядат трева или домашните растения - в опит да повърнат космените топки.

Препаратът Anti Hairball на Oropharma е натурално средство за почистване на космените топки по естествен път, което прави яденето на трева и повръщането излишно.

Упътване за използване:

Ежедневно изстисквайте върху храната на котката, или директно в устата й.

Опаковката съдържа 250 мл

производител - OROPHARMA - Versele Laga - Белгия

цена 15.50 лв

Малцови хапки Crumbies - Trixie

- хрупкави и много вкусни бисквитки с пълнеж от малц
- малцът подпомага естественото изхвърляне на космените топки от стомаха и червата
- без добавки на захари и овкусители
- специална опаковка с тик-так затваряне запазва свежестта на продукта
- опаковка: 50 гр.

Цена 3.80 лв

Производител Trixie - Германия

Желирани капсули за котка Beaphar NutriSupport Digestion Cat за добро храносмилане, 12бр

Желирани капсули за котка Beaphar NutriSupport Digestion са вкусни добавки с аромат на сьомга за поддържане на здрава храносмилателна система. Съдържа екстракт от юка, който намалява миризмата на изпражненията. Освен това е с мая, която е източник на нуклеотиди за подпомагане на клетъчната регенерация. Добавен е и екстракт от морски зърнастец, който осигурява витамини A, C и E, Омега 7 и линолова киселина

12 броя - цена 19.50 лв

 

Малцовите хапки за кожа и козина са лакомства са със специална формулирана паста, която е с високо съдържание на протеин. Съдържа Омега 3 и Омега 6, мастни киселини и Витамин А, необходими за растежа и възтановяването на козината и Витамин Е, който действа като натурален антиоксидант за клетките на кожата. Също съдържат Биотин и Витамин B, които подпомагат развитието на организма.

Този продукт съдържа изцяло натурални природни съставки, които се грижат за отстраняване на космени топки от стомаха на котката.

Цена 4.50 лв

Най-лесният начина за профилактика и лечение на топки косми в корема. Malt Bits на Beaphar за отстраняване на топки косми съчетава великолепния вкус на добавките на Beaphar и лечебните качества на паста срещу топки от косми. Редовното четкане и използването на Malt Bits ще помогне за облекчаване на проблемите. Този продукт съдържа природни съставки, които могат да доведат до незначително оцветяване. Приложение: Използва се като добавка. Дават се 5-10 гранули дневно. Това количество може да се увеличи без неблагоприятни последици. Ако проблемите с топките косми не отминат до 3 седмици, консултирайте се с ветеринар.

32 g - Цена 4.50 лв

150 g - Цена 8.90 лв

Malt Hearts на Beaphar е здравословен снакс - за отстраняване на топки косми.
Съчетава великолепният вкус на добавките на Beaphar и лечебните качества на малцовата паста срещу топки от косми. Редовното четкане на козината със специална ръкавица или гумен гребен за събиране на опадала козина и използването на Malt Hearts ще помогне за облекчаване на ситуацията. Този продукт съдържа природни съставки, спомагащи за отстраняване на космени топки от стомаха на котката.

Приложение: Използва се като добавка. Дават се няколко гранули дневно. Това количество може да се увеличи без неблагоприятни последици. Ако проблемите с топките косми не отминат до 3 седмици, консултирайте се с ветеринар.

Опаковката съдържа 150 броя, цена 4.80 лв

100 гр - цена 14.80 лв

25 гр - цена 6.80 лв

Beaphar Duo-Malt Paste - малцова паста 100гр

Beaphar Дуо- Малцовата паста е средство против образуване на топки косми в стомаха,което комбинира 2 действия в 1 туба.

Стандартните малцови пасти действуват основно за предотвратяване образуването  на топки косми в стомаха на котката.При по нататъшното изхвърляне на космите обаче могат да се появят чревни проблеми.Ето защо Beaphar Duo-Malt paste има 2 функции: Фаза 1 предотвратява образуването на топки косми и ги прави по-хлъзгави,след което фаза 2 осигурява лесното им преминаване през червата и предотвратява чревните проблеми.  

Малцова паста фаза 1 ( тъмнокафява )
Тази част от дуо малцовата паста съдържа допълнително количество малц,за да се предотврати формирането на топки косми в стомаха на котката,и самите косми да се покрият с хлъзгав слой. Добавен е карамел да подпомогне действието на малца,и за подобряване вкуса на пастата.

Малцова паста фаза 2 ( светлокафява )
Тази част от дуо малцовата паста съдържа освен малца и BIO-MOS. BIO-MOS e естествен компонент на клетките на маята,който създава условия за развитие на здравословна флора в червата на Вашата котка.
Здравословната чревна флора в отговор на това осигурява:
-          По-добро храносмилане
-          Повишени съпротивителни сили
-          Намаляване на негативното действие на вредните бактерии
По този начин Beaphar Duo-Malt Paste предотвратява чревните проблеми и стимулира естественото преминаване на погълнатите косми през стомаха и червата. Резултатът е без чревни проблеми,здрава и щастлива котка.
Инструкция за употреба:

Дългокосмести котки:  По 6 см на ден от пастата върху храната или директно от тубата.
Късокосмести котки:    По 4 см на ден от пастата върху храната или директно от тубата.

СРЕДСТВА ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ОПАДАЛА КОЗИНА >>
Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки