dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Котешка храна Добавки, витамини- За бебе и малко коте - За красива, блестяща козина - Против стрес - Мултивитамини за котки - Малц против космени топки - Здрави зъби, кости - Бонбониера за котки - Деликатесни пръчици - Деликатесни хапки - Грижа за ставите - Грижа за уринарните пътища - За котки над 7 години Трева за котка Аксесоари за козина, нокти Легло за котка Играчки за котка Купи за храна и вода Транспортна чанта за котка Котешка тоалетна Повод и нашийник Врата за котка Книги за котката Най-търсени продукти Нови предложенияSanal Kitten - витаминна добавка за малки котенца

Sanal Kitten е натурална хранителна добавка за малки котенца, богатa на витамини и минерали.

Напълно натурална хранителна добавка за малки котета - на възраст над 5 седмици. Деликатесни таблетки с форма на сърчица и вкус на сьомга, съдържат таурин - вещество необходимо за растежа и развитието на младите подрастващи котета. Съдържат витамини В комплекс - В1, В2, В6 и В12.
Бирена мая, богата на витамини и минерали, придава на козината разкошен блясък, а котката е жизнерадостна и енергична.
Влияят благотворно на храносмилането, апетита и нервната система.
Без консерванти. Опаковка 40 таблетки

цена 4.50 лв

Състав: бирена мая, лактоза, лецитин 1,0%, калциев лактат, калциев стеарат, сьомга 1,0%, таурин 20000 мг/кг.

Производител Sanal Nederma BV - The Netherlands

Beaphar витамини - сърца с Biotin и Taurine за малки котета

Специално разработена формула мултивитамин, който съдържа безценни добавки за малки котета. Малките котета растат 15 пъти по-бързо от децата в първите месеци и те имат нужда от много допълнителни вещества, които само храната не може да осигури.

Дозировка 2-3 таблетки дневно - опаковката съдържа 150 бр

цена 6.80

Taurinе ( C2H7NO3S ) e от изключителна важност за здравето на котките. Те не могат да го синтезират в организма си. Липсата му води до бавно увреждане на ретината и проблеми с очите, а в някой случаи до необратимо увреждане на окото и слепота. Липсата на таурин води и до сърдечни проблеми.

Biotin ( C10H16N2O3S ) известен също и като витамин Н - с негова помощ кожата и козината на вашата котка ще са винаги здрави. Повлиява благоприятно храносмилането, има важно значение за регулиране на кръвната захар.

 

 

<< обратно
Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки