dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Всичко за птиците Клетки Малки клетки Средно големи клетки Големи клетки, волиери Аксесоари за клетка и играчки Храни Храни за вълнисти папагалчета Храни за канарчета, финки Храни за малки папагали Храни за средни папагали Храни за големи папагали Храни за новоизлюпени птици Храни за насекомоядни птици Храни за плодоядни и нектароядни Храни за амазонски средни папагали Храни за амазонски големи папагали Храни за африкански средни папагали Храни за африкански големи папагали Храни за австралийски дългоопашати Храни за австралийски големи Храни за лори Мека храна Яйчна храна Лакомства, деликатеси Витамини, добавки Външна къщичка Противопаразитни продукти Хигиена и козметика


   

Versele Laga Prestige Coral Grit - е смес от смлени мидени черупки, варовикови камъни, морски раковини, червени корали и дървени въглища.

Тази варовикова смес е основна хранителна добавка за всяка птица.

Пакетът съдържа 2500 гр - цена 9.5 лв.

Не само осигурява на птицата богата гама минерали и полезни вещества - важни за доброто и здраве, но смлените минерални частици са жизнено важни за храносмилането на птицата и усвояването на храните.

Производител Versele Laga - Белгия

Versele Laga Shell Sand Kristal Box - смес от смлени мидени черупки, варовикови камъни, семена от анасон.

Тази варовикова смес е основна хранителна добавка за всяка птица.

Не само осигурява на птицата богата гама минерали и полезни вещества - важни за доброто и здраве, но смлените минерални частици са жизнено важни за храносмилането на птицата и усвояването на храните. Свеж аромат на анасон - любим на птиците, полезен за храносмилането.

 

Кутия 2000 гр - цена 8.5 лв.

Кутия 5000 гр - цена 15 лв

Бял шелфов пясък със семена от анасон. Съдържа 50% от черупки от стриди, а също мидени черупки и морски минерали, стерилизирани при висока температура.

Подпомага храносмилането, изграждането на костите и растежа на перата.

Освежаващ аромат - семената от анасон балансират храносмилането и облекчават чревните смущения.

Безпрахов, натурален състав, премиум качество.

опаковка 5 кг - цена 18 лв

Производител Versele Laga - Белгия

<< обратно