dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Всичко за птиците Клетки Малки клетки Средно големи клетки Големи клетки, волиери Аксесоари за клетка и играчки Храни Храни за вълнисти папагалчета Храни за канарчета, финки Храни за малки папагали Храни за средни папагали Храни за големи папагали Храни за новоизлюпени птици Храни за насекомоядни птици Храни за плодоядни и нектароядни Храни за амазонски средни папагали Храни за амазонски големи папагали Храни за африкански средни папагали Храни за африкански големи папагали Храни за австралийски дългоопашати Храни за австралийски големи Храни за лори Мека храна Яйчна храна Витамини, крекери, добавки Външна къщичка


 

PREMIUM AUSTRALIAN PARROT

ПРЕМИУМ ХРАНА ЗА ГОЛЕМИ АВСТРАЛИЙСКИ ПАПАГАЛИ

Australian Parrot Loro Parque Mix е обогатена смес от семена и допълнителни хранителни съставки, специално предназначена за австралийски дългоопашати папагалчета

Храната Prestige Premium Loro Parque съдържа деликатеси за папагалите, като пуканки, семена от тиква, розови пъпки, сух пипер и ананасови ядки.

Опаковка 1 кг - цена 18.50 лв

Опаковка 15 кг - цена 164 лв

 

Тази храна от премиум клас е обогатена с 8% пелети MAXI VAM - които осигуряват допълнителни витамини, аминокиселини и минерали за ежедневното меню на папагала. Намалено съдържание на мазнини.

Специално адаптираната формула на храната Australian Parrot е създадена от специалистите орнитолози от парка Лоро в Тенерифе, които се грижат за най-богатата колекция от папагали в света. Днес, благодарение на белгийската компания Versele Laga, тази храна е на разположение на всеки собственик на папагал в света.

The Australian Parakeet Loro Parque Mix е допълнително обогатена с Vitamin K, B1, B2, B6, B12, C, PP, фолиева киселина, биотин, магнезий и мед.

<< още храни за големи папагали
Крекери за големи папагали Деликатес за големи папагали Витамини, добавки Хигиена