dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Всичко за птиците Клетки Малки клетки Средно големи клетки Големи клетки, волиери Аксесоари за клетка и играчки ХраниЗа финки и амадини Храни за вълнисти папагалчета Храни за канарчета, финки Храни за малки папагали Храни за средни папагали Храни за големи папагали Храни за новоизлюпени птици Храни за насекомоядни птици Храни за плодоядни и нектароядни Храни за амазонски средни папагали Храни за амазонски големи папагали Храни за африкански средни папагали Храни за африкански големи папагали Храни за австралийски дългоопашати Храни за австралийски големи Храни за лори Мека храна Яйчна храна Витамини, крекери, добавки Външна къщичка


Versele Laga STANDARD CANARY PRESTIGE

Пълноценна ежедневна храна за канарчета
STANDARD CANARY PRESTIGE

Висококачествена, пълноценна храна за канарчета и други малки декоративни птици, подходяща за ежедневно хранене.

Разнообразна и добре балансирана семенна смес, адаптирана към специфичните хранителни нужди на вашата птица. Съдържа канарено семе, рапично семе, голямо черно рапично семе, ленено семе, белен овес, конопено семе,  нигерово семе

- Дневната дажба може да варира в зависимост от вида и възрастта на птицата. Започнете с повече храна, като постепенно регулирайте до идеалната дневна дажба.

- Подменяйте храната и водата всеки ден. Осигурявайте Orlux яйчна храна като добавка към дажбата семена: вашата птица ще е в отлично здраве и добра кондиция.

Произведена в Белгия от Versele Laga

Опаковка 500 гр - цена 6.90 лв

Опаковка 1 кг - цена 9.90 лв

Опаковка 20 кг - цена 107 лв

Premium Canary Versele Laga

Пълноценна храна от премиум клас за канарчета

PREMIUM CANARY

Premium Canary е висококачествена, пълноценна храна от премиум клас - предназначена за канарчета и други малки декоративни птици, подходяща за ежедневно хранене. Семенна смес, обогатена с витамини, амино киселини и минерали. Екструдираните гранули, обогатени с комплекса Florastimul (<1%) осигуряват оптимално храносмилане. Съдържа чисти черупки от стриди за гарантиране на добрата функция на стомашните мускули и оптимален калциево-фосфорен баланс.

СЪСТАВ:  
Канарско семе 58%
Рапично семе
10%
Нигерово семе 
6%
Ленено семе 
5%
Белен овес 5%
Конопено семе 
2%
Перила семе 2%
Семена от диви треви 2%
V.A.M. гранули 
8%
Черупки от стриди 2%

Обогатена с VAM пелети, плодове, флорастимул, чия, черупки от стриди

Произведена в Белгия от Versele Laga

Опаковка 1 кг - цена 12.90 лв

Опаковка 20 кг - цена 119 лв
GOLD PATEE YELLOW CANARY

Мека яйчна храна за жълти канарчета Orlux Eggfood 

GOLD PATEE YELLOW CANARY

Мека яйчна храна от супер премиум клас - предназначена за жълти канарчета

Предлага се в опаковки от 250 гр, 1 кг и 5 кг

Gold Patee Canaries PROFI - мека яйчна храна за жълти канари и финки - 25 kg

При отглеждане и развъждане на птици, хранещи се със семена не е достатъчно да ги храните само със семенни смеси. Необходимо е да се добавя и яйчна храна към дневната им дажба, особено в периодите на развъждане и смяна на оперението. Пропорцията е 30% яйчна храна към 70% семенни смеси. 

Произведена в Белгия от Versele Laga

опаковка 250 гр - 8.8 лв

опаковка 1000 g - 18 лв

опаковка 5 kg - 75 лв

опаковка 25 kg - 205 лв

GOLD PATEE RED CANARY

Мека яйчна храна за червени канарчета

GOLD PATEE RED CANARY

Мека яйчна храна от супер премиум клас - предназначена за червени канарчета

Произведена в Белгия от Versele Laga

опаковка 250 g - 8.80 лв

опаковка 1kg - 18 лв

опаковка 5kg - 75 лв

SUNMIX KANARINI 850 gr

Артикул No: PP00585

Марка: Padovan

Пълноценна храна за канарчета - 850г.
Смеска от натурални съставки,внимателно подбрани и обогатени с витамини,които осигуряват на канарчетата всичко нужно за всеки период от годината.

Състав: семена, зърнени култури, тестени изделия.

Добавки за кг: Хранителна добавки:витамин А 6000 UI ,витамин D3 750 UI ,витамин Е (изцяло рацемичен алфа-котоферил ацетат) 10мг.

Начин на употреба: поставете продукта в хранилката и я оставете на разположение на животното на свободен  достъп.Осигурявайте ежедневно прясна вода.Да се съхранява на хладно и сухо място.

Премиум клас храна специално предназначена за бели и светло оцветени канарчета

ORLUX BIANCO

За птици с мозаичен цвят, сиви, с цвят сатен. Добавените лизин и метионин гарантират оптимален растеж и развитие на оперението. Тази храна съдържа повишено количество витамин А.

Употреба - навлажнете леко продукта, като добавите няколко капки вода, малко настъргани плодове или зелечуци. Сменяйте ежедневно храната на папагалите. По време на размножителния сезон трябва винаги да имат храна на разположение. Извън сезона, предлагайте 3-4 пъти седмично.

Опаковка 5 кг - цена 65 лв

NUTRI BIRD C19*****

Премиум клас пълноценна екструдирана храна за развъдния сезон - за канарчета и финки. Гранулирана храна, съдържа плодове, витамини, минерали, олигозахариди, фолиева киселина, магнезий, калций, биотин и пр.

Произведена в Белгия от Versele Laga

Опаковка 5 кг - цена 52 лв -
по заявка

Orlux Forti Patee Bird Conditioning Food Finch/Canary/Parakeet

Forti patee е идеалната енергийна храна за канарчета, финки, вълнисти папагалчета и малки папагали. Тя е и добре прието лакомство от декоративните птички. Има висока хранителна стойност, а допълнителното енергийно съдържание се дължи 100% на натурален пчелен мед. Добавените лизин и метионин гарантират оптимален растеж и изграждане на перата.

Давайте 3-4 пъти на седмица като допълнителна храна.

250 гр - 6.90 лв

 

Orlux Frutti Patee Conditioning Food Finch/Canary/Parakeet

Frutti Patee - енергийна храна за канари, финки, вълнисти и други малки папгали, обогатена със сушени плодове и натурален мед. Тя е и добре прието лакомство от декоративните птички. Има висока хранителна стойност, а допълнителното енергийно съдържание се дължи на сушените плодове и 100% натурален пчелен мед. Добавените лизин и метионин гарантират оптимален растеж и изграждане на перата.

Давайте 3-4 пъти на седмица като допълнителна храна.

1 кг - 18.80 лв

5 кг - 75 лв

Крекери за канарче Деликатес за канарче Витамини, добавки Хигиенни продукти