dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Луксозни аквариуми Ямайка Шкаф за аквариум JamaikaПластмасови аквариуми Контейнер за костенурка Декоративен филтър за аквариума Остров за костенурки Храни за костенурка: - за голяма костенурка 10-50 см - за малка костенурка 5-15 см- пинсети за подаване на храна Добавки за костенурка > калций за костенурка > мултивитамини за костенурка > имуностимулант за костенурка Препарати за водата Почистване на аквариум Специално предложение Нови продукти Съвети за отглеждане на костенуркаСкалите DOVER са перфектният аксесоар за терариум с водни костенурки.

Изработени са от нетоксични смоли, които запазват оригиналния си цвят и след дългогодишна употреба.

Потопяемата SMART помпа (1) засмуква водата и я изтласква през тръбата нагоре. По този начин се осигурява така необходимата за костенурките постоянна влажност на скалата и постоянно се пречиства водата на терариума.
Скалата DOVER се състои от стабилна долна част (2), която може да се залепи със силикон към стъклото на терариума, и сваляща се горна част (3).

Вътрешността на скалата може да се напълни със синтетични филтриращи фибри (6), което прави скалата DOVER не само красиво островче, на което да излизат костенурките, но и качествен филтър за терариума.

Периодично повдигате капачето (3), махате замърсената вата и поставяте нова.

Скалите DOVER са аксесоар, подходящ за всички видове терариуми за водни костенурки.

 

 
Design Melia Ltd ***** All Rights Reserved
аквариум за костенурки, терариум за костенурка, скала за терариум, островче за терариум, отопление на терариум,
осветление на терариум, лампа за терариум, помпа за терариум, филтър за терариум, вивариум, костенурка, водна костенурка,
червенобуза водна костенурка, декоративна костенурка, отглеждане на костенурка, грижи за костенурка, храна за костенурки