dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Начало Специални предложения Всичко за зайче и морско свинче Клетка за заек и морско свинче Всичко за чинчилата Всичко за порчето Всичко за хамстери и мишки Хигиенни средства, шампоани Аксесоари за козина и нокти Оборудване на клеткаПоилки Купичка за храна Постелки за клетки Ароматизатори за клетка Играчки за гризачи Сено за гризачи Храни, добавки и лакомства Храни за зайче Храни за чинчила Храни за порче Храни за хамстери, джербили Деликатеси и добавки Витамини и добавки Къщички Тоалетни Нагръдник и повод Транспортни средства Зорбинг топка Кошара за играГруминг спрей за дребни животни Beaphar, 150мл

Много домашни любимци се наслаждават когато ги решат. Това поддържа козината в добро състояние и укрепва връзката между домашния любимец и собственика. Beaphar Grooming Spray е идеален за зайци, морски свинчета, порчета и други малки животни. Той съдържа бадемово масло, което помага заплитанията от косми да се премахват по-лесно, овлажнява кожата и козината блести прекрасно. Също така е идеален за подготовка за шоу програми и изложби.

Производител Beaphar - Холандия

Шампоан за зайчета и морски свинчета Beaphar, 250мл

Beaphar Guinea Pig and Rabbit Shampoo е шампоан със свеж мирис на лайка. Идеален за подготовка за изложби и за запазване на всички домашни любимци чисти и със свежа миризма. Добавено е Алое вера за оптимално здраве на кожата. Подходящ за зайчета, морски свинчета и всякакви други домашни любимци. Течен шампоан, предназначен за къпане с вода.

Този шампоан е достатъчно мек, за да се използва постоянно през летните месеци без да нарушава състоянието на кожата и без да премахва натуралното омазнявне. Козината е жизнена и сияе красиво. Идеален за подготовка преди изложби. 

 

Производител Beaphar - Холандия

Шампоан за порчета и плъхчета Beaphar, 250мл

Beaphar Ferret & Rat е нежен шампоан за порчета и плъхчета, със свеж мирис на бор, специално разработен да измие замърсяването и силната миризма на плъхчето и домашното порче. Течен шампоан, предназначен за къпане с вода.

Този шампоан е достатъчно мек, за да се използва постоянно през летните месеци без да нарушава състоянието на кожата и без да премахва натуралното омазнявне. Козината е жизнена и сияе красиво. Идеален за подготовка преди изложби.

 

Производител Beaphar - Холандия

Сух шампоан TRIXIE - Германия

Предназначен за кучета, котки, гризачи и други малки животни.
За домашни любимци, които се боят от водата или не могат да бъдат къпани поради болест. Идеално средство за поддържане на хигиената по време на пътуване. Дезодорира и нежно почиства козината. Подходящ и за млади животни, на възраст над 12 месеца

Производител Trixie - Germany

  • for dogs, cats and other small animals
  • for pets scared of water or pets that cannot be bathed due to sickness
  • optimal for using on journeys
  • deodorises and gently cleans the coat
  • cares for the skin
  • also for young animals from 12 weeks onwards
 

Oropharma Deodo Pine Scent е ароматизатор за клетката на Вашия домашен любимец с аромат на борова гора. Удължава продължителността на използване на субстрата на клетката и неутрализира неприятните миризми. Позволява ви да поддържате приятна хигиенна среда в клетката на домашните любимци.

Опаковка 230 гр - цена 10.50 лв

Насоки за използване:

Разпръснете равномерно гранули Oropharma Deodo на дъното на клетката, преди да сложите талаш, кори от дърво (или друг субстрат).

Производител Versele-Laga - Белгия

Oropharma Deodo Apple Scent е ароматизатор за клетката на Вашия домашен любимец с аромат на ябълка. Удължава продължителността на използване на субстрата на клетката и неутрализира неприятните миризми. Позволява ви да поддържате приятна хигиенна среда в клетката на домашните любимци.

Опаковка 230 гр - цена 10.50 лв

Насоки за използване:

Разпръснете равномерно гранули Oropharma Deodo на дъното на клетката, преди да сложите талаш, кори от дърво (или друг субстрат).

Производител Versele-Laga - Белгия

Oropharma Furry Foam Shampoo е шампоан за сухо почистване на малки животни - изцяло натурален състав, абсолютно безвреден за малките любимци.

Подходяща за порче, чинчила, зайче, морско свинче, хамстери и др гризачи.

Пяна за сухо почистване, съдържа естракт от полски хвощ и розмарин.

Екстрактът от хвощ е богат на силициеви съединения, сяра и аминокиселини - намалява пърхута, косопада и заздравява косъма. Подпомага разресването на заплетена или дълга козина и поддържа еластичността и.
Розмаринът неутрализира неприятните миризми, които понякога се излъчват от козината поради развитието на бактерии в нея.

Опаковка 150 ml - цена 18.50 лв

Насоки за използване:

Дръжте флакона вертикално, натиснете помпичката 2-3 пъти. Поемете пяната в длан и внимателно я втрийте в козината на домашния любимец. Оставете я да се абсорбира в продължение на 2-3 минути. Забършете със суха чиста кърпа и разрешете ако е необходимо - например при дългокосмести животни.

Производител Versele-Laga - Белгия

Beaphar Deep Clean Disinfectant - дезинфектант за къщички и клетки за малки животни

Как действа ? Специалната формула за любителите на малки животни е идеална за пластмасови клетки, дървени колибки, играчки, твърди повърхности и др. Този дезинфектант е важна част вашия график за почистване, също така има значение и за защита на здравето на вашия домашен любимец и на вашето семейство. Той убива много бактерии (напр. Salmonella, MRSA, E. Coli) и също така е активен срещу вируси (напр. Parvovirus, Calicivirus (VHD) и Adenovirus).

Как да го използваме? Първо преместете вашия домашен любимец на безопасно място. Измийте или избършете дъното на пластмасовата клетка и остържете изпражненията и другите остатъци от дъното на дървените колибки. Напръскайте с дезинфектанта обилно и оставете да изсъхне. Последващо изплакване с вода не е необходимо.

Препарат за почистване на клетки на зайци, декоративни зайчета, морски свинчета, хамстери, мини хамстери, чинчила, дегу, порче и др.

Производител: Беафар Б.В., 8101 Раалте, Холандия

Предпазни мерки: Не пръскайте директно върху домашния любимец! Не вдишвайте спрея! Използвайте само в проветриви помещения. Съхранявайте на тъмно при температура под 25°C. Пазете от деца! Избягвайте контакт с очите! В случай на попадане в очите измийте обилно с вода и потърсете лекарска помощ.

Съдържание: 20-25% етанол, 3- 5% натриев лаурил сулфат.
EEC класификация: активната съставка на този препарат е обявена в Директива за Биоцидите 98/8/EC


Cage Fresh Granules - свежа алтернатива на лошите миризми, които често излизат от клетките и колибките на на малките животни.

Защо малките животни миришат? Натрупванията на изпражнения или урина в клетките очевидно ще миришат и своевременно трябва да бъдат почиствани и изхвърляни. Обаче дори наскоро почистената клетка може да мирише. Причината за това е, че урината на много малки животни по начало си е със силна миризма, и се използва за маркиране на територията или за привличане на партньор. В откритите пространства на природата това не е проблем, но ограничена в домашни условия, миризмата може да бъде прекалено силна.

Как помага Cage Fresh? Напръскайте от препарата на пода на клетката или колибката, особено на местата, които обикновено животинките използват за тоалетна. Продуктът действа най добре ако се приложи на суха клетка, преди да се застели със стърготини или друга постелка. Прилагайте при всяко почистване със смяна на постелката.

 

Cage Fresh е безвреден и може да се изполва при всички малки животни, като хамстери, плъхове, мишки, порчета, зайци и морски свинчета.

Производител: Беафар Б.В., 8101 Раалте, Холандия

 

 

Шампоан на прах с противопаразитно действие

Шампоан на прах с противопаразитни функции - подходящ за кучета, котки, зайчета, морски свинчета, порчета и др. Шампоанът на прах е предназначен за поддържане чистотата на козината без използване на вода. Формулата съдържа натурални повърхностно активни вещества, които почистват праха и мръсотията, абсорбират мазнините и елиминират бактериите и микробите, причиняващи неприятните миризми. Почиства, дезодорира и освежава козината. Изискан, нежен билков аромат.

Шампоанът MENFORSAN съдържа маргоза - екстракт от дървото нийм, - натурален инсектицид, който отблъска насекомите и предотвратява опаразитяване с бълхи, кърлежи, акари и подобни.

Може да се използва при всякакви животни, включително при бебета, болни животни, при бременни, при много възрастни домашни любимци, както и за да почиствате животни, които се страхуват от вода, в големите студове или в периоди когато къпане не е препоръчително, например след операция.

временно изчерпана наличност

Производител Laboratorios Bilper Group - Spain

A powder shampoo for dogs, cats, rabbits, guinea pigs and ferrets designed for the maintenance of the fur hygiene without using water. Its formula contains natural surfactants that eliminate dust, absorbing the grease and eliminating germs and bacteria that cause a bad odour, deodorizing and cleaning the fur. It contains NEEM extracts, a natural insect repellent that eliminates and prevents infestations of fleas, ticks and mites. Recommended to be used on animals with light fur, puppies, sick animals, expecting mothers, very old ones, those scared of water or to clean during the difficult days of winter when frequent bathing is not very recommended.

 
 

Шампоан-пяна с алое вера за порчета и гризачи

Почистваща пяна с АЛОЕ ВЕРА, подходяща за порчета и гризачи.

Бързо и изключително лесно приложение, продукт за сухо почистване с незабавно действие, за да почистите основно животинчето без да го мокрите.

Алое вера се грижи за клетъчното регенериране, премахва белези, лекува рани и драскотини, успокоява алергии и раздразнения, тонизира кожата, осигурява блясък и сила на козината, защитава чувствителните лигавици. Прониква дълбоко в пластовете на кожата, почиства, успокоява, хидратира, унищожава бактериите и мастните натрупвания, блокиращи порите на кожата. Шампоанът - пяна съдържа съставки, абсорбиращи излишните мазнини, разгражда замърсяванията и неутрализира неприятните миризми. Оставя козината мека, чиста и благоуханна. Неутрално Ph.

Производител Laboratorios Bilper Group - Spain

 

Perfumed foam that allows for a waterless cleaning of the fur on all types of rodent and ferrets. It provides shine and silkiness. The ALOE VERA calms irritations, and the foam surfactants eliminate the excess fat, filth and bad odours, leaving the skin immediately soft, clean and perfumed. Adapted Ph.

 
 

Елиминиране на миризми от клетки на гризачи

Продукт, предназначен за обезмирисяване на клетки на гризачи или тоалетни, моментално неутрализира неприятната миризма, като елиминира амоняка, отделящ се от урината. Много е полезен за освежаване и обезмирисяване на долните пластове талаш в клетка с гризачи.

Напълно безвреден за животните продукт. Няма мирис или цвят.

Производител Laboratorios Bilper Group - Spain

This product, applied to the litter tray, acts by instantly neutralizing and eliminating the ammonia that the cats urine gives off, thus deodorizing the sand and the tray. It is also very useful to eliminate bad odours from the sublayers that are used as a bed in rodent cages. It is completely harmless to the animal as it is odourless and colourless.

Марката Menforsan на лаборатории BILPER Labs означава качествена грижа за Вашите домашни любимци. Menforsan предлагат естествени и натурални хигиенни продукти за почистване и поддръжка. Доказано деликатната, но много ефективна козметика включва шампоани, балсами, парфюми, антипаразитни продукти, хигиенни продукти. Правилният избор на козметика значително улеснява грижите за домашните любимци. Лабораториите Bilper влагат в продуктите си забележителна комбинация от натурални природни съставки и най-новите научни познания.