dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Начало Терариуми Exo-Terra Терариуми EXPLORA Поставки за терариум Декорация, растения, укрития Корен Декоративен фон - скала Плаващи растения Висящи растения Кактуси Лиана Пясък и субстрат Reptile Den - укритие Rock Outcrop - скален масив Оборудване на терариум Осветително тяло Лампи Контролер за осветление Термометър Хигрометър Отоплителни тела Керамична крушка Нагревател за дъно Нагревателен камък Катинар Пинсети Декоративен съд за вода Декоративен съд за храна Вивикатор - трептяща хранилка Фонтан с помпа Устройство за мъгла Водопад Филтър Пластмасови контейнери Храни за земноводни и влечуги Добавки, витамини Аксесоари Съвети за отглеждане Зелената игуана-справочникТерариумът Exo Terra е идеален дом за влечуги и земноводни - с дизайн и функционалност, проектирани от водещи европейски херпетолози.

  • ПОДАРЪК 3D Фон с вид на естествена скала и с размерите на задната стена ще получите към всеки терариум

Стъклен терариум, проектиран от професионалисти херпетолози - специалисти по отглеждане на земноводни и влечуги

Предни отварящи се вратички

Горна метална мрежа, която може да се махне

Уникална вентилационна система

Сигурна ключалка предпазва от нежелано отваряне

Висока дънна част - за разполагане на субстрат, за поставяне на нагреватели, декоративни елементи, водни местности за палудариум и др.

Предвидени са затворени изходи за кабели или тръби;

Специални канали в задния панел прикриват и защитават кабели и тръби за нагреватели, фонтани, осветление, водопади, хранилки и сензори.

Красив релефен заден фон, наподобяващ естествената скална среда

Високата долна фиксирана неотваряща се част на терариума позволява да го превърнете в аквариум за земноводни или палудариум.

Към всеки терариум EXO TERRA получавате подарък:

Специален декоративен релефен фон за терариуми - с вид на естествена скала, направен от твърд термоизолационен релефен корк, може да се реже и премоделира, подходящ за катерещи се насекоми, влечуги и змии, или просто може да го използвате за да придадете красив естествен вид на терариума си.

Вътрешността му е изработена от дебела полиетиленова плоскост, с кухини, които позволяват през нея да се прекарват жици или тръби на филтри (ако гледате земноводни).

Полиетиленовата плоскост има предимството да е чудесен изолатор, като същевременно може лесно да се реже, за да пасне на всеки размер терариуми

PT-2950

Декоративен релефен фон 3D скала - предназначен за терариуми

25 лв
PT-2951 28 лв
PT-2955 30 лв
PT-2956 32 лв
PT-2960 35 лв
PT-2961 42 лв
PT-2965 54 лв
< обратно
Оборудване, терариуми Декоративнии елементи, укрития Аксесоари за терариум
Поръчка/Доставка Карта на сайта Гаранция Източници Връзки За контакт Реклама