dogcatrabbithamsterferretTurtlelizardfishParrotbird
Начало Специални предложения Най-популярни

Добре дошли на сайта http://bg-pet.com - радваме се, че проявявате интерес към предлаганите от нас стоки и услуги.

Надяваме се, че ще бъдете 100% доволни от закупените от вас стоки. Можете да ги върнете в рамките на две седмици след получаването, в непокътнат вид. Това означава - без да сваляте етикетите, без да са използвани, и в общо добро състояние, като това, в което са получени. Транспортните разходи по връщане и замяна на продукта са за сметка на клиента. Веднага след като получим обратно продукта, ще ви възстановим парите за покупката, минус транспортните разходи, направени от нас.

Ние приемаме защитата на личната ви информация много сериозно, защото бихме желали да се чувствате напълно защитени и сигурни, когато посещавате Интернет страниците ни или когато пазарувате в нашият онлайн магазин.

Ние спазваме изключително стриктно законите на Република България, касаещи опазването на личната информация.
Нещо повече - можем да Ви обещаем, че никога, при никакви обстоятелства и по никакъв повод, няма да разкриваме Вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените от закона случаи (ако е невъзможно да го избегнем).
Това включва както всички видове данни, които Законът за защита на личната информация касае, така и данни, касаещи покупки, консултации, мнения или проявен от Вас интерес към стоки или услуги.
Предоставените ни от Вас данни ще бъдат използвани само за да Ви обслужим, както и за да можем да подобряваме качеството на предлаганите стоки и услуги.

Bg-Pet.com ще ви уведомява за промоции, специални продажби или нови продукти, само ако вие изрично сте заявили, че желаете това. Участието ви в подобни кампании е изцяло доброволно, можете да го прекратите по всяко време - уведомете ни и ние ще блокираме вашия адрес.

При поискване и в съгласие със съответните закони,ще ви информираме дали и каква информация за вас се съхранява в базата ни данни. При поискване от ваша страна своевременно ще поправим допуснати грешки или неточности.

Когато посещавате нашите Web-сайтове, сървърите по принцип записват техническа информация, напр. вида на браузъра ви или версията на операционната система, която използвате.
Личните ви данни не се записват. Това се случва само ако вие пожелаете да ни предоставите информация за себе си - например при запитване, при поръчка, при попълване на анкета и др.

Информацията за нашите клиенти не е достъпна чрез Интернет. На сървъра, обслужващ сайтовете ни, не се съхранява никакъв вид лична информация за нашите клиенти. Тази информация са пази при нас около месец, след това се изтрива.
Магазините не обработват информация от кредитни карти - при плащане с кредитна карта, само банката, която обслужва плащанията, има достъп до тази информация, посредством криптирана и сигурна връзка.

Ще използваме личната ви информация само за техническо обслужване на този Web-сайт, за обслужване на направените от вас поръчки и за целите на счетоводното отчитане. Ще предоставяме личната ви информация на трети страни само доколкото е необходимо, за да получите желаните продукти или услуги (например на куриерска фирма, която ви носи доставка).

Повечето браузъри автоматично съхраняват cookies. Можете да ги блокирате като изберете опцията "Block third party cookies" в настройките на Интернет браузъра си. Не го правете, обаче, ако желаете при следващо посещение на магазина да бъдете разпознат/а като клиент и да не се налага да въвеждате отново данните си.

Предприемаме организационни и технически мерки, за да предпазва личните ви данни срещу случайни или умишлени манипулации, загуби, унищожение, злоупотреби или достъп от неоторизирани лица. Мерките ни за сигурност се засилват постоянно с развитието на технологиите, за да отговарят на възникващите нужди. Сайтовете ни, обаче, могат да съдържат линкове към други сайтове, които не са обвързани с тези правила за поверителност на информацията.

Добре е родителите да знаят, че информацията, предоставена от децата им в чат сесии, форуми, и др. може да доведе до нежелателни последствия - например до получаване на множество спам-съобщения на адрес, обявен във форум, и др. Препоръчително е да инструктирате децата си да не дават никаква лична информация при контакти по Интернет, или поне да не го правят без ваше знание.

 

Design Melia Ltd ***** All Rights Reserved