dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Аквариум Маса за аквариума Оборудване на аквариума Грижи за водата Подобрители на водата Препарати против алджи Контрол на PH/KH Бактериален активатор Тестове за водата Торове за растенията Лечение на рибките Препарати против охлюви Препарати за езерото Декориране на аквариума Растения и торове Храни за рибки Автоматична хранилка Контейнери за рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Професионални съвети< всички тестове
ТЕСТОВИ ЛЕНТИЧКА JBL EASY TEST 5 в 1

Изключително акуратен комбиниран тест - 50 бр тестови ленти, произведени от фирмата за професионално аквариумно оборудване JBL - с тях определяте качеството на водата за секунди - проверяватe петте най-важни параметъра на аквариумната вода: pH, КH, GH, NO3, NO2

Бърз и надежден тест за пет от най-важните качествени характеристики на водата:

• pH test от 6.4 до 9.0 (киселинност на водата).
• KH test от 0 до 20 °dKH (pH стабилност на водата).
• GH test от <1 до > 21 °dGH (обща твърдост ).
• Nitrite (NO2) от 0 до 10 mg/l (отровно съединение).
• Nitrate (NO3) от 0 до 250 mg/l (предизвикват появата на алги).

Предназначен за сладководни аквариуми или езера
Опаковката съдържа 50 тестови ленти - 250 индивидуални теста!

Цена 28 лв

Произведени от JBL - Германия

ТЕСТОВИ ЛЕНТИЧКА TETRA TEST 6 в 1

С тестовите лентички на ТЕТРА определяте качеството на водата за секунди - проверяватe петте най-важни параметъра на аквариумната вода + хлор

Бърз и надежден тест за пет от най-важните качествени характеристики на водата: обща и карбонатна твърдост, нитрити, нитрати, РН, плюс хлор. Предназначен за сладководни аквариуми.

Опаковката съдържа 25 тестови ленти

Цена 32 лв

Произведени от ТЕТРА - Германия.


MULTISTICK TESTER

Тестови лентички 50 броя за бързо определяне - за 60 секунди - на 5 параметъра на водата - pH, kH, gH, NO2, NO3

Sera Quick Test – Инструкция за употреба - Фиг.1 – Потопете напълно лентичката във водата . Извадете я след 1 секунда . Фиг.2 – Изтръскайте водата .Изчакайте 60 секунди за стабилизиране на цвета . Фиг.3 – Сравнете цветовете на лентичката с тези от цветната таблица, за предпочитане на дневна светлина .Запишете стойностите според цвета на таблицата . Можете да проверите за по-голяма точност параметрите с течните тестове на Sera.

Цена 32 лв

 

 

Тестове за водата - служат за надеждно и прецизно определяне на пет важни качествени параметъра на водата: обща твърдост, карбонатна твърдост, стойност на pH (прясна вода), съдържание на азотни съединения и на въглероден двуокис. Освен реактивите за тестовете, комплектът съдържа четири епруветки, цветни карти, книжка с упътване и спринцовка за дозиране.

Тестовете гарантират надеждност и прецизност на резултатите, както и извършването на голям брой анализи.

След извършване на теста, можете да сравните резултатите с приложената цветна карта. Съдържанието на въглероден двуокис можете да получите, като използвате съответната таблицата, служеща за пресмятането му.

Инструкциите за използване на тестовете предлагат голямо количество ценна информация, свързана с поддържането на аквариумната вода в добро състояние.

TETРA TEСT Лаборатория е професионален набор за тестване на аквариумната вода, може да го използвате и като подаръчен комплект за акваристи.

цена 65 лв

< всички тестове