dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Аквариум Маса за аквариума Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Растения и торове Храни за рибки Автоматична хранилка Контейнери за рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Книги за отглеждане на рибки Професионални съветиHobby Fix Transparent Underwater Adhesive -
специализиран продукт за подводно лепене с апликатор

Подводно лепило FIX - продукт на Hobby Германия - универсално високопроизводително лепило. Ефективно лепи както извън, така и под водата. Изключително лесен за използване флакон с ръчка за подаване на лепило. Работи на принципа на лоста - лесно подавате желаното количество. Подводното лепило не съдържа разтворими съставки, изоцианати или силикон и е безопасно за всички видове подводни организми и растения. Продуктът е съвместим с морска вода, може да се използва и в езера.

1 Капаче предпазва продукта от изсъхване. Свалете го преди да започнете да лепите.

2. Завъртете ринга в избрана от Вас позиция - между “Min“ и “Max“, за да контролирате количеството на подавано подводно лепило.

3 Ръчката се повдига автоматично и освобождава клапата. За да започне подаването на лепило, натиснете ръчката.

3. The lever is raised automatically and releases the
valve. Press on the lever to release the flow of
adhesive.

4. За да затворите клапата, завъртете ринга в обратна посока. Подаването на лепило ще спре. Когато рингът е поставен в позиция “Min“ , клапанът може да се свали за почистване.

4. Screw the cap back in reverse direction to close
the valve again. The flow of adhesive will stop.
This prevents accidental release of the lever. If
the cap is in “Min“ position, the valve can be
unscrewed for cleaning.

JBL Haru 80ml black

JBL Haru 80 ml black - лепило за лепене под вода. 

JBL HARU - цвят черен
Залепва всякакви материали, изключение на PP и PE пластмаси.
Осигурява оптимално сцепление под вода, не се нуждае от изпразване на аквариума. Използва се при спукан аквариуми, за фиксиране на декоративни материали, за закрепване на корали върху камъни, за закрепване на различни материали един към друг (например, дърво върху стъкло) и т.н.
Черно полимерно лепило (без миризма, без токсичност), трайно еластично и може да се втвърди под вода. За многократна употреба след отваряне. Постоянна еластичност и изключителна UV устойчивост и устойчивост на стареене. Перфектно лепене под вода, така че няма нужда първо да се източва водата. Също така подходящо за промишлен уплътнител.

Опаковка 80 мл - цена 22.50 лв

Производител JBL - Германия

JBL Fixol - лепило за PVC гланцирани фонове

Залепва фонове от гланцирано пластмасово фолио към аквариуми и терариуми без да образува мехурчета. Предназначено за залепване на фона към външната част на стъклото.

Не е подходящо за фон с 3D ефект или за фон от хартия. Можете по всяко време да свалите фон, залепен с JBL Fixol - отлепва се без да оставя следи по стъклото. 1 опаковка е достатъчна за фон с размери до 200 х 80 см. Включва шпатула за лесно нанасяне.

PENOSIL Aquarium Silicone

Херметизиращ силикон за аквариуми.
Силиконов уплътнител със специализирано предназначение, с превъзходни механични свойства и висока скорост на съхнене.

Приложение:
За изграждане на аквариуми, уплътнение на басейни, водни паркове, терариуми и други стъклени конструкции, вкл и за индустриално приложение.

Преимущества:
Висока устойчивост на ултравиолетови лъчи и неблагоприятни климатични условия. Отлично сцепление с материали като:

  • стъкло, тухли, керамика, гланцирани повърхности, стъклени плочки
  • клинкер, дърво, пластмаси, метали и др

Цвят прозрачен, прилага се посредством обикновен пистолет за силикон .Може да се използва и върху мокри повърхности.

Нетоксичен силикон за аквариуми BLU 9015 SILICON SEALANT

Удобен за директно прилагане силикон за лепене на аквариуми, с апликатор. Висококачествен и безпроблемен. За изработка на аквариуми.

Опаковка 82.6 мл - Цена 25 лв