dogcatrabbitferretmouseparrotbirdfishturtlelizard
Начало Аквариум Маса за аквариума Оборудване на аквариума Лампи и осветление Осветително тяло с една лампа за открит аквариум Осветително тяло с две лампи - за аквариум от 58 до 145 см Капак за аквариум Луминисцентни пури за аквариум - дневна светлина - лампа за растенията - лампа за морски аквариум Лампи за терариум и палудариум Грижи за водата Декориране на аквариума Растения и торове Храни за рибки Автоматична хранилка Контейнери за рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Професионални съветиЛампи HANGING LIGHT - осветление за открит аквариум

С цветова температура от 6500 k, лампите HBD пресъздават естествената слънчева светлина във водата. Изключително точно възпроизвеждат цветовете и подчертават естествената красота на рибите и растенията. Светлината им подпомага растежа на фотосинтезиращите организми. Изключително висококачествен огледален рефлектор за съвършена визуална ефективност.

Препоръчва се използването им при изграждане на открит сладководен или морски аквариум.

Имат удобни телескопични крачета и трансформатор.

Ъгълът под който е поставена лампата също може да се променя - може да се спуска хоризонтално на водата, или да се изправя нагоре - перпендикулярно на нея, при нужда .


Размери: дължина на лампата 30 см, на осветителната част 15 см; цвят червен  
Размери: дължина на лампата 35 см, на осветителната част 20 см; цвят сребрист  
Размери: дължина на лампата 35 см, на осветителната част 20 см; цвят сребрист