dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Всичко за рибката Аквариуми Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Храни за риби: Храни за всички видове рибки Храни на люспи Люспи XL Храни Professional Премиум храни Мини гранули Едри гранули Храни на таблетки Храни за подсилване на цветовете Храни за ваканцията Пресни храни Tetra Delica Замразени храни за риби Люспи за растителноядни Гранули за растителноядни Храни за месоядни рибки Специализирани храни Храни за развъждане и захранване За бебета и малки рибки Храни за ваканцията Храни за гупи Храни за златни рибки Храни за месоядни цихлиди Храни за растителноядни цихлиди Храни за дискусиХрани за сомове и дънни риби Храни за Arowana Храни за Flower Horn Храни за Red Parrot Храни за ботия, трофеус Храни за колиза, неон, барбус Храни за морски рибки Храни за езерни рибки Автоматична хранилка за риби Контейнери за рибки Декоративни рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Растения и торове Професионални съветиJbl NovoTab

Съдържат 20 % животински и 20 % растителни протеини. Храна на таблетки, подходяща за всеядни и месоядни дънни рибки

JBL Novo Fect

JBL Novo Pleco

Тъй като новият вид таблетки не се разтварят във водата,те не я замърсяват и дават възможност на по-страхливите рибки да се нахранят на спокойствие по-късно

Таблетките съдържат водорасли спирулина, растителни вещества и пшеничен зародиш за много енергия

JBL NovoPleco XL

  • Пълноценно хранене и отличен растеж за големи дънни риби и сомчета, съдържа спирулина, зеленчуци и пшеничен зародиш
  • Питателна и лесно смилаема поради многото фибри
  • Идеална храна за рибите с размер от 12 до 50 см в ниските слоеве на аквариумната вода
  • Стабилна храна - не замърсява водата
  • След отваряне използвайте в рамките на 4 месеца

за големи растителноядни риби
JBL Novo Pleco XL - 250 ml - 24.90 лв

 

JBL Tabis PREMIUM

Премиум клас храна на таблетки

Изключително висок клас храна за риби - под формата на таблетки, богата на протеини, съдържат спирулина

Таблетките се прикрепят към стъклото на аквариума, за храна на всички декоративни рибки или се пускат на дъното - за храна на сомчета и дънни риби

Храната е свободна от свързващи агенти, замърсяващи водата

18.50 лв

Произведено от JBL GmbH&Co., Neuhofen, Germany

TETRA TabiMin

TabiMin притежава всички предимства на храната TetraMin в таблетирана форма, която позволява бързото й потъване към дъното на аквариума за храна на дънните риби.

Таблетките Табимин могат да се предлагат и разтрошени - за храна на цихлиди или по-големи риби.

Sera Spirulina Tabs Nature

Пълноценна растителна храна във вид на таблетки с отлично качество. Предлага се в разфасовки от 24, 100 и 2150 ( 2000мл) броя таблетки. Съдържа подбрани суровини като спирулина (минимум 20 %), планктон, морски треви, спанак и билки. Задоволява и най-изисканите вкусове, особено на растителноядните риби. С леко натискане се закрепя от вътрешната част на стъклото на аквариума.

Качествен анализ: протеин - 47.8%, мазнини - 8.1%, влакнини - 4.1%, витамини - А, B1, B2, C, D3, E

 

-----------------------

 

Sera Vipachips

Sera Vipachips е добре балансирана, основна храна за всички риби, хранещи се с алги и такива, които се хранят в долните слоеве на водата. Походяща е за всички видове от род Corydoras, Heteropneustes fosillis, loaches и някой  L catfish, като например впечатляващата L46 (Zebra Plecos). Всякo парче от тази храна е произведена по начин, който я запазва за максимално дълго време нейната форма, което от своя страна запазва водата чиста. Така дънните рибки могат спокойно да търсят своята храна без тя да замърсява аквариума.

Съдържание: риба, пшенично брашно, мая торула, ракообразни, спирулина, морски водорасли, рибно масло, лецитин, коприва, люцерна, спанак, оцветители и витамини.

Опаковка 15 gr -
цена 4.80 лв

Опаковка 100ml -
цена 14.80 лв

Sera Wels-Chips за придънни рибки с върба и елша

Sera Wels-Chips Nature е основната храна без оцветители и консерванти за остъргващи и смучещи риби като Анциструс и плеко.

Специална храна за т.нар кетфиш (например L Catfish, Plecos, Peckoltia, Ancistrus, Plecostomus) и други придънни риби, които предпочитат растителна храна.

Те обичат дълго време да са заети с изстъргване на храната. Затова Sera Wels-Chips е с много твърда структура и позволява рибките дълго време остъргват храната, точно както е в естествените им местообитания.

Балансираният състав с високо съдържание на фибри (фибри от кора на върба и шишарки от елша), както и естествената Спирулина, подпомага здравословното храносмилане и развитие.

Бързо потъващият чипс остава мек във вода, запазват формата си поне 24 часа и не замърсява водата. Следователно те позволяват на нощните сомчета да ядат бавно без никакви проблеми, което отговаря на естествените им хранителни навици.

Произведено в Германия.

 

Опаковка 15 gr -
цена 5.80 лв

Опаковка 100ml -
цена 12.80 лв

Опаковка 3.8 кг-
цена 179 лв

Пълноценна храна във вид на таблетки.

Произведена от 50% изсушена жива храна и и 50% висококачествена лифилизирана храна. Таблетките O-nip лесно се закрепят с леко натискане от вътрешната част на стъклото на аквариума. И най-плахите рибки не могат да устоят дълго на прекрасния аромат на тази храна. Не замърсява излишно аквариума.

С удоволствие се приема от дребни влечуги и декоративни костенурки.

Качествен анализ: протеин - 47.8 %, мазнини 8 %, влакнини - 2.1%, витамини - A, B1, B2, C,D3, E

24 таблетки
цена 12.50 лв

2150 таблетки
цена 185 лв

Предназначена за Plecostomus и други видове дънни риби, Tetra PlecoMin е богата на зеленчуци храна.

Специалната и формула, с високо съдържание на Spirulina algae, се грижи за красивото естествено оцветяване на рибките.

JBL Novo Fect

Правилното съхраняване на храната е много важно условие за запазване на качеството и, особено ако опаковката вече е отворена.
Хранителните продукти се съхраняват на сухо, тъмно, хладно място. Например в хладилник или прохладен шкаф.
Не оставяйте храната за рибки върху капака на аквариума, защото топлината, отделяна от осветителните тела, може бързо да влоши качеството и.