dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Всичко за рибката Аквариуми Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Храни за риби: Храни за всички видове рибки Храни на люспи Люспи XL Храни Professional Премиум храни Мини гранули Едри гранули Храни на таблетки Храни за подсилване на цветовете Храни за ваканцията Пресни храни Tetra Delica Замразени храни за риби Люспи за растителноядни Гранули за растителноядни Храни за месоядни рибки Специализирани храни Храни за развъждане и захранване За бебета и малки рибки Храни за ваканцията Храни за гупи Храни за златни рибки Храни за месоядни цихлиди Храни за растителноядни цихлиди Храни за дискусиХрани за сомове и дънни риби Храни за Arowana Храни за Flower Horn Храни за Red Parrot Храни за ботия, трофеус Храни за колиза, неон, барбус Храни за морски рибки Храни за езерни рибки Автоматична хранилка за риби Контейнери за рибки Декоративни рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Растения и торове Професионални съветиJBL NovoGrano Vert Mini е основна пълноценна храна за растителноядни риби. Съдържа висококачествени растителни съставки и фибри, в специално балансирана формула, която посреща хранителните нужди на рибките.

JBL NovoGrano Vert Mini е гранулирана храна с висока хранителна стойност, произведена при оптимална температура за максимално добро запазване на полезните вещества. Гранулите JBL NovoGrano Vert са два вида - една част плават по повърхността, а друга бавно потъва в аквариума - което позволява на рибки с всякакви хранителни навици - хранещи се на повърхността или в средата или дъното на аквариума - да имат достъп до храната.

Балансираната комбинация от протеини, мазнини, въглехидрати, минерали и витамини, балансирана с цел здравословно развитие и силна имунна система на рибите. JBL NovoGrano Vert лесно се приема и консумира от всички видове аквариумни риби.

Произведено от JBL GmbH&Co., Neuhofen, Germany

опаковка 100 мл
цена 12.50 лв

100 мл
цена 15.50 лв

Премиум спирулина на люспи с 40% съдържание на алги спирулина (Spirulina platensis)
  • Spirulina platensis със състав над 65% протеини.
  • Допълнителни съставки: фини частици от скариди за по-пълноценно хранене.
  • Чесън (1%) за по-добро здраве на рибките - съдържа активни съставки, които са изключително близки до алгите, с които те се хранят в естествени условия
  • Растителна храна с ниско съдържание на фосфати.
  • Люспи в среден размер.

Професионално хранене на растителноядни рибки (сладководни и соленоводни) с JBL SpirulinaJBL Spirulina съдържа внимателно изсушена спирулина, растителни суровини и фибри и минимални количества животински протеин (от скариди в съдържание 2%) в специално балансирана диета за да задоволи специфичните навици за хранене на алго-пасящите риби в соленоводни и сладководни аквариуми. До като се хранят скубейки алги тези риби, те често поглъщат и малки животински организми. Над 4000 доказани полезни съставки съдържащи се в спирулината, както и важните каротеноиди осигуряват добро здраве и бързо и стабилно, но естествено оцветяване. Основни минерали и витамини подсилват имунната им система. Опаковка: 100-250-1000мл

опаковка 1 L
цена 34.80 лв

опаковка 5.5 L
цена 140 лв

Sera Granu Green - гранули

Основна пълноценна храна за растителноядни риби.
Съдържа спирулина, спанак, растителни брашна, пшеничен зародиш, месо от херинга, коприва, масло от треска, дроб от треска и богат витаминен състав. Специално е формулирана за цихлидите от Малави и Танганайка, препоръчва се за всички растителноядни риби, които се нуждаят от храна, богата на растителни съставки. Бавно потъващите гранули правят тази храна подходяща за риби, хранещи се на всички нива на аквариума.

Подходяща за подаване с автоматична хранилка.

Опаковка 100 мл -
цена 14.50 лв

---------------------

Опаковка 250 мл -
цена 24.20 лв

Поддържа цветовете на рибите ярки и красиви, благодарение на високото съдържание на натурални оцветители и каротеноиди.

-

Sera Cichlid Green XL

Sera Cichlid Green XL (1000 мл.) е основна храна от внимателно обработени гранули за по-големи цихлиди и други едри риби хранещи се предимно с растения и periphyton.

Високия процент Спирулина (10%) както и други растителни съставки като спанак, подпомагат оптималното оцветяване, както и здравословното храносмилане и развитие, благодарение на съдържащите се в тях каротеноиди, минерали, микроелементи и баластни вещества. Плуващите гранули запазват своята форма за дълго време и не замърсяват водата.

Опаковка 1000 ml -
цена 39.90 лв