dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Всичко за рибката Аквариуми Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Храни за риби: Храни за всички видове рибки Храни на люспи Люспи XL Храни Professional Премиум храни Мини гранули Едри гранули Храни на таблетки Храни за подсилване на цветовете Храни за ваканцията Пресни храни Tetra Delica Замразени храни за риби Люспи за растителноядни Гранули за растителноядни Храни за месоядни рибки Специализирани храни Храни за развъждане и захранване За бебета и малки рибки Храни за ваканцията Храни за гупи Храни за златни рибки Храни за месоядни цихлиди Храни за растителноядни цихлиди Храни за дискусиХрани за сомове и дънни риби Храни за Arowana Храни за Flower Horn Храни за Red Parrot Храни за ботия, трофеус Храни за колиза, неон, барбус Храни за морски рибки Храни за езерни рибки Автоматична хранилка за риби Контейнери за рибки Декоративни рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Растения и торове Професионални съветиJBL Novo Vert

Основна храна за растителноядни риби - спирулира на люспи, съдържаща планктон.

Балансирана комбинация от съставки с високо растително съдържание, специално адаптирана към нуждите и хранителните навици на растителноядните аквариумни рибки

Люспите са специално разработени така, че някои да плуват на повърхността, а други да потъват, като по този начин задоволяват хранителните навици на всички рибки от средните и горни слоеве на водата.

Стабилизираният витамин С и другите основни витамини и биоелементи гарантират оптимален растеж и устойчивост към заболявания.

Храната може да бъде давана 2-3 пъти на ден на малки дози, колкото се изяжда за 1-2 минути

 

Премиум спирулина на люспи с 40% съдържание на алги спирулина (Spirulina platensis)

  • Spirulina platensis със състав над 65% протеини.
  • Допълнителни съставки: фини частици от скариди за по-пълноценно хранене.
  • Чесън (1%) за добро здраве на рибките - съдържа активни съставки, изключително близки до алгите, с които те се хранят в естествени условия.
  • Растителна храна с ниско съдържание на фосфати, за да не замърсява водата.
  • Люспи в среден размер.

Професионално хранене на растителноядни рибки (сладководни и соленоводни) с JBL SpirulinaJBL Spirulina съдържа внимателно изсушена спирулина, растителни суровини и фибри и минимални количества животински протеин (от скариди в съдържание 2%) в специално балансирана диета, за да задоволи специфичните навици за хранене на алго-пасящите риби в соленоводни и сладководни аквариуми. Над 4000 полезни съставки съдържащи се в спирулината, както и важните каротеноиди, осигуряват добро здраве и бързо и стабилно, но естествено оцветяване.

опаковка 1 L
цена 44.80 лв

опаковка 5.5 L
цена 160 лв

Храна на люспи Flora от Sera Германия

Храна на растителна основа - люспи за всекидневно хранене на всички растителноядни рибки.

Тя трябва да бъде давана като основна храна, тъй като в природата тези рибки се хранят основно с растения.

В общия аквариум Sera flora може да бъде давана два пъти седмично като добавка към основната храна на останалите видове риби.

Съдържа 10% спирулина.

Sera Flora Nature, 100 мл - натурална храна за растителноядни рибки - Veggie Flakes

Естествено хранене на декоративни риби с новата серия храни Nature - изцяло натурални съставки,  без използване на оцветители и консерванти. Цветът на люспите произхожда изключително от добавени натурални съставки като водораслите Haematococcus, крил, спирулина и др висококачествени продукти

Veggie Flakes Nature съдържа ценната естествена съставка спирулина. Водораслите спирулина са плактонни организми, които се вписват добре в естествения хранителен спектър на декоративните риби. Те също така се считат за "супер храна" защото в ефективни концентрации не само поддържат оптимално отделени, брилянтни и ясни цветове, но също така осигуряват висококачествен растителен протеин, ценни омега мастни киселини, много витамини, минерали и микроелементи. Спирулина е незаменима съставка, чийто процент е особено висок във Flora Nature.

TETRA PRO VEGETABLE CRISPS

Първокласна храна - люспи, имуностимулант за всички видове декоративни рибки. Засилва естествената устойчивост на рибките към болести.

Новата формула Multi-Crisp с концентрат от Spirulina Algae подсилва имунната система, подобрява храносмилането, подобрява естествените съпротивителни сили на организма на рибката.