dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Всичко за рибката Аквариуми Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Храни за риби: Храни за всички видове рибки Храни на люспи Люспи XL Храни Professional Премиум храни Мини гранули Едри гранули Храни на таблетки Храни за подсилване на цветовете Храни за ваканцията Пресни храни Tetra Delica Замразени храни за риби Люспи за растителноядни Гранули за растителноядни Храни за месоядни рибки Специализирани храни Храни за развъждане и захранване За бебета и малки рибки Храни за ваканцията Храни за гупи Храни за златни рибки Храни за месоядни цихлиди Храни за растителноядни цихлиди Храни за дискусиХрани за сомове и дънни риби Храни за Arowana Храни за Flower Horn Храни за Red Parrot Храни за ботия, трофеус Храни за колиза, неон, барбус Храни за морски рибки Храни за езерни рибки Автоматична хранилка за риби Контейнери за рибки Декоративни рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Растения и торове Професионални съветиТетра Про Криспс

Първокачествена храна на люспи за всички видове декоративни рибки - осигурява добро здраве и снабдява с изключителна енергия рибките!

Висококачествените Energy Crisps съдържат концентрирани хранителни вещества, висококачествените омега-3 аминокиселини снабдяват рибките с допълнителна енергия, а протеините от естествен произход гарантират здраве, добър мускулен тонус, приток на енергия и естествен растеж.


 
12 гр 4,40 лв
100 ml 9,80 лв
250 ml 22,80 лв
500 ml 30,80 лв
10 л 174 лв
     

Тетра Про Колор Криспс

Първокласна храна на люспи, която засилва цветовете на пигментация на всички видове декоративни рибки.

Новата формула Multi-Crisp с високо съдържание на каротино-производни вещества подпомага формирането на естествените цветове на рибките.

След две седмици хранене с Тетра Про Колор Криспс рибките са видимо по-красиви, с по-ярки цветове.

 
12 гр 4,40 лв
100 ml 9,80 лв
250 ml 22,60 лв
500 ml 30,80 лв
10 л 174 лв
     

Първокласна храна - люспи, имуностимулант за всички видове декоративни рибки. Засилва естествената устойчивост на рибките към болести.

Новата формула Multi-Crisp с концентрат от Spirulina Algae подсилва имунната система, подобрява храносмилането, подобрява естествените съпротивителни сили на организма на рибката.


 
12 гр 4,40 лв
100 ml 9,80 лв
250 ml 22,60 лв
500 ml 30,80 лв
10 л 174 лв