dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги

TetraMin - люспи

Основна храна за всички видове декоративни рибки - има висока хранителна стойност, благодарение на специалните процеси на обработка. Идеалната хранителна смес за всички видове декоративни рибки, произведена чрез използването на ниско-температурни технологии на обработка, запазващи важните хранителни вещества.

Оптимизираното съотношение на протеините и мазнините допринася за по-доброто усвояване на храната, като гарантира по-ниско замърсяване на аквариума, което намалява нивото на нитратите - и подобрява състоянието на водата.

 
12g 4.90
60 ml 7.40
100 ml 12 лв
250 ml 19,40 лв
1000 ml 42 лв
10 л 160 лв
     

TetraMin - XL люспи

Голяма разфасовка тетрамин, основна храна за всички видове декоративни рибки - има висока хранителна стойност, благодарение на специалните процеси на обработка. Идеалната хранителна смес за всички по-едри видове декоративни рибки, произведена чрез използването на ниско-температурни технологии на обработка, запазващи важните хранителни вещества.

Оптимизираното съотношение на протеините и мазнините допринася за по-доброто усвояване на храната, като гарантира по-ниско замърсяване на аквариума, което намалява нивото на нитратите и подобрява състоянието на водата.

500 ml 28 лв
1000 ml 48 лв
     

TetraMin Crisps

Основна храна за всички видове декоративни рибки - има висока хранителна стойност, благодарение на специалните процеси на обработка. Деликатесните люспи храна с размер подходящ за захапване, са произведени по патентованата формула BioActive® чрез използването на ниско-температурни технологии на обработка, запазващи важните хранителни вещества.

Оптимизираното съотношение на протеините и мазнините допринася за по-доброто усвояване на храната, като гарантира по-ниско замърсяване на аквариума, което намалява нивото на нитратите и - следователно, - подобрява състоянието на водата.

 
100 ml 9,50 лв
250 ml 18,40 лв
500 ml 28,20 лв
10 л 184 лв