dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Всичко за рибката Аквариуми Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Храни за риби: Храни за всички видове рибки Храни на люспи Люспи XL Храни Professional Премиум храни Мини гранули Едри гранули Храни на таблетки Храни за подсилване на цветовете Храни за ваканцията Пресни храни Tetra Delica Замразени храни за риби Люспи за растителноядни Гранули за растителноядни Храни за месоядни рибки Специализирани храни Храни за развъждане и захранване За бебета и малки рибки Храни за ваканцията Храни за гупи Храни за златни рибки Храни за месоядни цихлиди Храни за растителноядни цихлиди Храни за дискусиХрани за сомове и дънни риби Храни за Arowana Храни за Flower Horn Храни за Red Parrot Храни за ботия, трофеус Храни за колиза, неон, барбус Храни за морски рибки Храни за езерни рибки Автоматична хранилка за риби Контейнери за рибки Декоративни рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Растения и торове Професионални съветиХрана за рибки Sera flake Menu 150мл "4 в 1"

Съдържа четири висококачествени храни на люспи в една разделена на 4 отделения опаковка. Всекидневното хранене с този микс осигурява здраве и жизненост.

- основна храна за всекидневно хранене
- растителна храна
- засилваща хранa
- засилваща окраската храна

цена 18.90 лв

Храна за рибки Sera granulat Menu 150мл "4 в 1"

Осигурява храна съгласно изискванията на рибките от средните и дънните слоеве на аквариума. Четири различни вида гранулирани храни в една опаковка за разнообразно меню.

- гранулирана основна храна
- растителна храна
- засилваща храна
- засилващата окраската храна

цена 24.50 лв

Четири различни вкуса храни на люспи - в четири различни отделения на кутията, за по-разнообразно и по-приятно хранене.

TETRA MENU 100 ml "4 в 1"

Комбинира 4 различни вида люспи за разнообразно и забавно хранене на рибките. Кутията е разделена на 4 отделения, съдържащи различни видове храна, а именно:

  • жълти люспи - съдържат зърнени култури;
  • кафяви - на картофена основа;
  • червени - направени от скариди;
  • зелени - съдържат алги;

Гарантиран анализ:

Протеини 49.0%; Мазнини 8.8%; Фибри 2.0%; Вода 6.0%
Фосфор 1.2%; Вит. С 96 mg/kg

Предлага се в опаковки от 100 ml

 

цена 19,80 лв

Правилното съхраняване на храната е много важно условие за запазване на качеството и, особено ако опаковката вече е отворена.
Хранителните продукти се съхраняват на сухо, тъмно, хладно място. Например в хладилник или прохладен шкаф.
Не оставяйте храната за рибки върху капака на аквариума, защото топлината, отделяна от осветителните тела, може бързо да влоши качеството и.