dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Всичко за рибката Аквариуми Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Храни за риби: Храни за всички видове рибки Храни на люспи Люспи XL Храни Professional Премиум храни Мини гранули Едри гранули Храни на таблетки Храни за подсилване на цветовете Храни за ваканцията Пресни храни Tetra Delica Замразени храни за риби Люспи за растителноядни Гранули за растителноядни Храни за месоядни рибки Специализирани храни Храни за развъждане и захранване За бебета и малки рибки Храни за ваканцията Храни за гупи Храни за златни рибки Храни за месоядни цихлиди Храни за растителноядни цихлиди Храни за дискусиХрани за сомове и дънни риби Храни за Arowana Храни за Flower Horn Храни за Red Parrot Храни за ботия, трофеус Храни за колиза, неон, барбус Храни за морски рибки Храни за езерни рибки Автоматична хранилка за риби Контейнери за рибки Декоративни рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Растения и торове Професионални съвети


JBL Novo Crabs - храна за раци и ракообразни

Основна храна за раци и ракообразни в удобна за консумация форма.

Съставките, размерът и структурата на гранулите са специално подбрани с цел да посрещнат хранителните нужди на "десетокраките" ракообразни - речни раци, омари, red cherry

100 мл 14.80 лв

Гранулите са стабилни във вода, бързо потъват на дъното. Взети са мерки да не замърсяват водата, въпреки бавния темп на хранене на ракообразните.
Дозировка: 1-2 таблетки на ракообразно на ден, в зависимост от размера. Таблетките са стабилни за около 24 часа, ако останат неизядени е лесно да ги отстраните от акварума.

Sera Shrimps Natural за сладко и соленоводни скариди

Пълноценни храни за сладководни и соленоводни скариди.

Размерът и формата съответстват на техните изисквания. Отговаря на хранителните им нужди - лесно смилаема, бързо потъва не се разпада, така не замърсява водата в малкия биотопен аквариум. Съдържа морски водорасли богати на йод, листа от коприва, кора от върба, шишарки от елша, голямо количество Спирулина, омега мастни киселини и минерали. Осигурява брилянтни цветове, успешно размножаване и безпроблемна смяна на черупката.

Уникалният хранителен състав е резултат от използването на морски организми и риби, гамарус, спирулина и морски водорасли като източници на протеини и мазнини. Протеините, които съдържат се характеризират с аминокиселинен състав, който задоволява перфектно изискванията на ракообразните.

Sera Shrimp Natural

JBL Novo Prawn - перли за хранене на скариди

Храна за скариди и малки скаридки - като Caridina, Neocaridina и др.

Размер на перлите - 2-3 мм в диаметър.
Съдържа 5% спирулина, протеини и висок процент целулоза, която е необходима за изграждане на хитиновата черупка на скаридите.

100 мл 14.80 лв
100 мл Click 18.40 лв

Храната остава стабилна, без да се разпада за период от 24 часа след като бъде пусната в аквариума.

TETRA WAFER MIX

TETRA WAFER MIX е идеалната смеска - основна храна за растителноядни и месоядни дънни риби и раци;

Зелените TETRA WAFER MIX, съдържащи Spirulina Algae са предназначени за растителноядни риби, а кафявите - за месоядни.

Благодарение на твърдата и стабилна консистенция на TETRA WAFER MIX, водата в аквариума не се замърсява, а формата им напълно съответства на естествените хранителни привички на рибите.

Давайте на рибите толкова храна, колкото могат да изядат в рамките на 20 минути.

100 мл.; цена 12.80 лв

250 мл.; цена 26.80 лв

1 литър; цена 84.20 лв