dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Всичко за рибката Аквариуми Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Храни за риби: Храни за всички видове рибки Храни на люспи Люспи XL Храни Professional Премиум храни Мини гранули Едри гранули Храни на таблетки Храни за подсилване на цветовете Храни за ваканцията Пресни храни Tetra Delica Замразени храни за риби Люспи за растителноядни Гранули за растителноядни Храни за месоядни рибки Специализирани храни Храни за развъждане и захранване За бебета и малки рибки Храни за ваканцията Храни за гупи Храни за златни рибки Храни за месоядни цихлиди Храни за растителноядни цихлиди Храни за дискусиХрани за сомове и дънни риби Храни за Arowana Храни за Flower Horn Храни за Red Parrot Храни за ботия, трофеус Храни за колиза, неон, барбус Храни за морски рибки Храни за езерни рибки Автоматична хранилка за риби Контейнери за рибки Декоративни рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Растения и торове Професионални съвети


JBL NOVO GRANO MIX MINI 100ML

Гранулирана основна храна за по-дребни видове декоративни рибки - мини гранули микс от 4 вида гранули с над 50 съставки.

Пълноценна храна, подходяща за малки по размер декоративни рибки - от 3 до 10 см.

Бавно потъващите гранули предлагат удобно хранене, а разнообразният им състав е гаранция за балансирана диета, която допринася за естествения растеж на рибката и гарантира доброто усвояване на гранулите, както от младите, така и от по-възрастните декоративни рибки.

Производител JBL GmbH & Co. Germany

 
12,90 лв
14,90 лв
175 лв

JBL Novo Grano Color Mini - мини гранули

Храна за подсилване на цветовете - мини гранули -
подходящи за рибки с размер от 3 до 10 см

С високо съдържание на астаксантин и естествени каротеноиди за подсилване цветовете на рибките.

Прецизно формулираните гранули са консервирани под висока температура, което спомага за по-лесното им омекване във водата и оптимално храносмилане. Високо съдържание на витамини повишава имунната защита и устойчивост на рибките срещу заболявания
В храната се съдържа месо от дълбоководни скариди - естествено меню за рибите

Производител JBL GmbH&Co, Germany

JBL Novo Grano Color Mini - мини гранули

JBL Novo Grano Color Mini - Click

JBL Grana

Премиум клас гранулирана храна за малки рибки

  • Пълноценно хранене и оптимален растеж за малки сладководни рибки: произведена от първокачествени суховини;
  • Високо хранителна, лесно смилаема, идеална за малки рибки с размер от 3 до 15 см;
  • Поради бавното потъване на гранулите с тази храна можете да храните риби, живеещи във всички слоеве на аквариума.
  • Не замърсява водата, балансирано съдържание на фосфати, намалено отделяне от рибите;
  • Един клик е достатъчен за хранене на 5 рибки.
  • След отваряне използвайте в рамките на 4 месеца

Произведено от JBL GmbH&Co., Neuhofen, Germany

JBL Grana - мини гранули

JBL Grana Click
- мини гранули, с дозатор

Sera ImmunPro Mini

Бавно потъваща развъдна храна за риби до 4см

Sera ImmunPro Mini е бавно потъваща развъдна храна за всички декоративни риби до 4см. Пробиотиците са добавени към храната чрез особено щадяща процедура и стабилизират стомашната флора на малките декоративни риби. Храненето с нея намалява замърсяването на водата, защото усвояването на храната е подобрено. Благодарение на високият процент протеини над 50%, добавянето на пробиотик и функционалните съставки като МОЗ, водорасли Haematococcus, Spirulina, храната осигурява бърз растеж, здравословно развитие и брилянтни цветове на рибите.

ImmunPro е още една от иновациите на sera в гамата от храни за декоративни риби. Високият клас храни за декоративни риби за първи път съдържат стабилизатора за стомашна флора Bacillus subtilis за подобряване на растежа и усвояването на храната. Оптимизирането на усвояемостта на храната дълготрайно подпомага развитието и здравето на рибите. Подсилените риби боледуват по-рядко.

TETRA MIN - мини гранули

Гранулирана основна храна за по-дребни видове декоративни рибки.

100 ml - 15.80 лв

Бавно потъващите гранули предлагат удобно хранене, а разнообразният им състав е гаранция за балансирана диета, която допринася за естествения растеж на рибката и гарантира доброто усвояване на гранулите, както от младите, така и от по-възрастните декоративни рибки.

Производител Tetra - Germany

 


Съвет: Накиснете за минута гранулите в малко вода, за да омекнат, твърдите гранули могат да наранят устата на рибката, която бърза да ги погълне.