dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Всичко за рибката Аквариуми Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Храни за риби: Храни за всички видове рибки Храни на люспи Люспи XL Храни Professional Премиум храни Мини гранули Едри гранули Храни на таблетки Храни за подсилване на цветовете Храни за ваканцията Пресни храни Tetra Delica Замразени храни за риби Люспи за растителноядни Гранули за растителноядни Храни за месоядни рибки Специализирани храни Храни за развъждане и захранване За бебета и малки рибки Храни за ваканцията Храни за гупи Храни за златни рибки Храни за месоядни цихлиди Храни за растителноядни цихлиди Храни за дискусиХрани за сомове и дънни риби Храни за Arowana Храни за Flower Horn Храни за Red Parrot Храни за ботия, трофеус Храни за колиза, неон, барбус Храни за морски рибки Храни за езерни рибки Автоматична хранилка за риби Контейнери за рибки Декоративни рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Растения и торове Професионални съветиJBL Grana Discus

JBL Grana Discus е подходяща за дискуси, скалари и други капризни взискателни по отношение на храната декоративни рибки. Стабилни гранули, плаващи по повърхността, подходящи за дискуси и скалари, съдържат мултивитаминен комплекс и балансирана комбинация от съставки, задоволяваща хранителните нужди и на най-деликатните и чувствителни аквариумни риби.

Храната съдържа nротеини, мазнини, въглехидрати, минерали и растителни влакна - съчетани в няколко вида гранули, потъващи с различна скорост - това дава време на рибите които се хранят на повърхността и в средните слоеве на аквариума да я погълнат.

Ценни каротиноиди и витамини подсилват естественото оцветяване и здравословния растеж на рибките.

Състав: Съдържа витамини A, D3, E, C; Crude protein: 46%; Crude fat: 6%; Crude fibre: 1.8%; Crude Ash: 9.5%

Произведено от JBL GmbH&Co., Neuhofen, Germany

Опаковка с дозатор
JBL Grana Discus Click
250 мл - 34.60 лв

TETRA Discus Prima

Основна първокласна храна за дискуси, под формата на гранули.

Подходяща за всички рибки. Предпочитана от Дискуси, Скаларии, Барбуси и Сомчета. Засилва природните цветове и енергичността на рибките.

12.80 лв
34 лв
42.80 лв
74 лв
185 лв

Производител Tetra - Германия

Sera Discus Granulat

Пълноценна храна за всички дискуси и други капризни риби. Съдържа: рибно брашно, пшенично брашно, брашна от миди и ракообразни, брашно от скариди, бирена мая, Спирулина, масло от херинга, дроб треска.

Високото съдържание на протеин осигурява много бърз растеж при младите риби.

Качествен анализ: протеин - 46.2 %, мазнини - 6.2 %, влакнини - 3.7 %, пепел 11.2 %.

Добавени за кг: Vit.A 38.000 IU, Vit.D3 2000 IU, Vit.E 120 mg, Vit.B1 40 mg, Vit.B2 90mg, stab.Vit.C 550 mg.

Sera Discus Granulat
12гр - 8.80 лв
Sera Discus Granulat
100ml - 18.90 лв
Sera Discus Granulat
10 L - 195 лв