dog cat rabbit rabbit hamster ferret Parrot bird fish Turtle lizard
Куче Котка Гризачи Чинчила Хамстер Фретка Папагал Птици Риби Костенурки Влечуги
Всичко за рибката Аквариуми Оборудване на аквариума Грижи за водата Декориране на аквариума Храни за риби: Храни за всички видове рибки Храни на люспи Люспи XL Храни Professional Премиум храни Мини гранули Едри гранули Храни на таблетки Храни за подсилване на цветовете Храни за ваканцията Пресни храни Tetra Delica Замразени храни за риби Люспи за растителноядни Гранули за растителноядни Храни за месоядни рибки Специализирани храни Храни за развъждане и захранване За бебета и малки рибки Храни за ваканцията Храни за гупи Храни за златни рибки Храни за месоядни цихлиди Храни за растителноядни цихлиди Храни за дискусиХрани за сомове и дънни риби Храни за Arowana Храни за Flower Horn Храни за Red Parrot Храни за ботия, трофеус Храни за колиза, неон, барбус Храни за морски рибки Храни за езерни рибки Автоматична хранилка за риби Контейнери за рибки Декоративни рибки Тестове за водата Средства за почистване Препарати против болести Растения и торове Професионални съвети50 мл - цена 18.80 лв

JBL NobilFluid Artemia

Ултрафина, хомогенизирана течна храна за новородени или новоизлюпени рибки, които са твърде малки, за да се хранят с науплии на артемия.

JBL NobilFluid Artemia съдържа висококачествени протеини, мазнини и въглехидрати като източник на енергия, както и богат витаминен комплекс. Добавеният мултивитаминен комплекс спомага за изграждане на надеждна имунна защита и спомага за здравословен бърз растеж на малките рибки.

Комплектът съдържа 3 бр опаковки храна - обща цена 18.90 лв

JBL Novo Baby

Комплект за хранене на новородени декоративни рибки.
Три различни опаковки, подходящи за различните периоди на растеж. Съдържа жизненоважни витамини, основни биологични компоненти за укрепване на имунната система на рибките.

Три размера на храната:

  • за новородени рибки до 15 мм - опаковката NovoBaby 01
  • за новородени рибки с размер 15-30 мм - опаковката NovoBaby 02
  • за новородени рибки с размер от 30 мм нагоре - опаковката NovoBaby 03

ТЕТРА Min Baby

  • изключително фино смляна, обогатена с допълнителни хранителни вещества и витамини;
  • осигурява балансиран, здравословен растеж през критичния период от живота на рибката;
  • предотвратява появата на болести, свързани с липсата на основни хранителни вещества;

Опаковката съдържа 60 ml;
цена 9,50 лв

JBL Novo Tom Artemia

Храна с оптимален размер за захранване на новородените на живораждащите рибки - прахообразна.
Много подходяща за рибки с размер от 5 до 10 мм.
Балансиран състав за оптимален растеж.
Фино смляна, съдържа артемия, месо от скарида, за по-добър растеж и красиви цветове, с антиоксидант - естествен Вит. Е .

Опаковка 100 мл - цена 12.20 лв

Произведено от JBL GmbH&Co., Neuhofen, Germany


Sera Micron 50 мл.

Финна прахообразна храна за осигуряване растежа на новоизлюпени хайверни рибки, с която те могат да се захранват веднага от излюпването до достигането им до около 6 мм.

Подходяща също за малки на соленоводни рибки, рачета артемия и попови лъжички.

Съдържа: висококачествени суровини като: спирулина, циклопс, дафния, телешки дроб и дроб от риба, планктон, миди. Тъй като витамините са много необходими през първите дни на растежа.

Отлични резултати се постигат при приготвяне на пастет от порция Sera fishtamin и Sera micron, с който се хранят рибите един път на ден през първите две седмици. Качествен анализ: протеин 50.2%, мазнини 8.1%, влакнини 4.2%

Произведено от Sera GmbH, Германия

Опаковката съдържа 50 ml;
цена 9,90 лв

Sera Vipan® Baby - микро люспи за бебе

Sera Vipan® Baby е много подходяща за хранене на малките на живородки (гупи, хелери, плати, молинезии) и идеална диета за всички рибки, по-малки от 4 см.

Ценните съставки с БИО ВИП формула (комплекс от витамини и минерали ) и високо съдържание на лесносмилаеми протеини, осигуряват здравословен и правилен растеж. Люспите остават на повърхността дълго време, като запазват своята форма. Вкусната и лесно смилаема храна се изяжда и разгражда напълно, а това предотвратява замърсяването на водата в аквариума.

Пълноценна храна за новородени и подрастващи рибки.

Опаковка 50 ml -
цена 9.40 лв

 

Sera Vipagran Baby - микро меки гранули

Sera Vipagran Baby е идеалната храна за захранване на млади, както и балансирана основна храна за всички риби с дължина до 4 см хранещи се в средните водни слоеве и за рибки с малка уста.

Опаковка 100 мл - цена 16.90 лв

Ценната смес с високо съдържание на протеини и енергия водят до оптимално усвояване и осигуряват здравословно и балансирано развитие. Храната се усвоява много лесно, изяжда се напълно, и така се избягва замърсяване на водата.

Инструкция за употреба: Хранете с тази силна храна пестеливо, бебета и подрастващи до 6 пъти на ден, възрастните риби 1-2 пъти дневно, в количество колкото рибите изяждат за кратко време.

Състав: царевичен глутен, пшеничен глутен, яйчен прах, спирулина, бирена мая, пшеничен зародиш, люцерново брашно, брашно от коприва, гамарус, брашно от морски водорасли, магданоз, пипер, спанак, рибно масло, моркови, брашно от зеленоуста мида, чесън Добавки: Вит А, Д3 , Е, B1 , B2 , C.
Качествен анализ: протеин 39.2 %, мазнини 8.3 %, влакнини 4.2 %, влага 6.3 %, пепел 4.0 %.

 
Оборудвани аквариуми Сферични Цветни аквариуми Големи луксозни аквариуми

Декорация на аквариум

Филтри Хранилка Почистване